Dit Huis Is 300 Jaar Oud En Heeft Een Prachtige Verrassing Voor Je In Petto - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit Huis Is 300 Jaar Oud En Heeft Een…
Leg Een Munt In Een Bekertje Met Bevroren Water Om Te Voorkomen Dat Je Ziek Wordt Na Het Overlijden Van Hun 13-Jarige Dochter Ontdekken Ze Achter Haar Spiegel Een Aangrijpend Detail

Dit Huis Is 300 Jaar Oud En Heeft Een Prachtige Verrassing Voor Je In Petto

Door Skip Tromp de Haas
47.192
Advertisement

De muren van een huis zijn getuigen van alle gebeurtenissen die dag na dag plaatsvinden. Het is een fijne gedachte te weten dat ze elk geheim van elke bewoner bewaren.

Probeer je eens voor te stellen hoeveel dingen de muren van een 300 jaar oud huis hebben gezien, en vooral ook hoeveel make-overs ze hebben ondergaan! Het evenwicht bewaren tussen oud en nieuw en rustiek en efficënt is geen makkelijke klus.

Bekijk dit huis eens, van buiten lijkt het gewoon op een oude klassieke woning, maar als je binnenkijkt...

Een stel kocht dit huis dat werd gebouwd in 1680 in het dorpje Kestle Mill Cornwall

Advertisement

Aan de buitenkant zijn de kalkgrijze muren en het klassieke intact gehouden om niet de het klassieke uiterlijk van het huis geweld aan te doen.

Binnen is het grotendeels gemoderniseerd, alleen de kleine ruiten en de kage plafonds zijn behouden omdat ze zo typerend zijn voor de plattelandwoningen.

Advertisement

Om lichte ruimtes te maken hebben de eigenaren alle wanden en plafonds wit geschilderd.

Advertisement

Is jullie ook het oog voor detail voor de lampen opgevallen? Elke ruimte heeft er een in eigen stijl.

Advertisement

In de eerste instantie was het plan een woonkamer en een eetkamer te hebben. Daar kwamen vervolgens een kleine badkamer en keuken bij.

Het juweeeltje van het huis is toch wel de privétuin. Ondanks dat het niet groot is, is de omgeving ingedeeld met zorg zodat er een volledige ruimte met groen zou zijn.

In de badkamer bevindt zich een stukje antiek van waarde. De victoriaanse badkuip met z'n karakteristieke voetjes is het pronkstuk van de ruimte.

De tweede verdieping is echter ingedeeld als slaapgedeelte: Er is een kinderkamer en een slaapkamer voor de ouders.

De kinderkamer is erg comfortabel en warm, en is een waar paradijs voor kinderen om te spelen.

In de slaapkamer voor de ouders staat het witte houten bed in koloniale stijl centraal. Ook de rest van het meubilair is van hout om het tot een comfortabele ruimte te maken.

Maar het mooiste moet echter nog komen. Je kan het huis huren om een vakantie door te brengen in het betoverend mooie Engeland. Zijn ligging is ideaal want je kunt het gehele zuidoostelijke gedeelte van het land ontdekken.

Tags: DesignHuizen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt