Zin vriendin vraagt hem te kiezen tussen haar en zijn hond... Zijn antwoord is GENIAAL!

door Sarah Nichele

27 Januari 2016

Zin vriendin vraagt hem te kiezen tussen haar en zijn hond... Zijn antwoord is GENIAAL!
Advertisement

Na een relatie van 4 jaar besloot Getzen dat het tijd was om te gaan samenwonen met zijn vriendin. Daarbij stuitte hij echter op een probleem: het meisje wil onder geen beding samenwonen met zijn hondje Molly

Zijn vriendin heeft het nooit eerder tegen hem gezegd, maar ze maakt van de gelegenheid gebruik om hem te vertellen dat ze alleen met hem wil samenwonen op voorwaarde dat hij zijn trouwe viervoeter buiten de deur zet.

De jongen besluit daarop een advertentie te plaatsen op de bekende advertentiesite Craigslist.

via actitudfem.com

Advertisement
Zin vriendin vraagt hem te kiezen tussen haar en zijn hond... Zijn antwoord is GENIAAL! - 1

"Mijn vriendin kan het niet goed vinden met mijn hondje Molly. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw huis voor haar

Ze is raszuiver en we zijn al vier jaar samen. Ze houdt van spelletjes. Ze is niet altijd gehoorzaam. Ze heeft een lange vacht die goed verzorgd moet worden en ze houdt graag haar nagels bij. Ze is de hele nacht wakker, maar slaapt als ik ga werken. Ze eet alleen het beste en duurste voedsel.

Ze zal je nooit opwachten bij de deur na een lange dag en ze zal je nooit onvoorwaardelijke liefde bieden als je het even moeilijk hebt. Ze bijt niet, maar ze kan behoorlijk snauwen. Dus... voor wie is geïnteresseerd in mijn egoïstische, veneinige 30-jarige verloofde... kom haar maar halen! Mijn hond en ik willen haar graag weg hebben!"      

 

Advertisement
Zin vriendin vraagt hem te kiezen tussen haar en zijn hond... Zijn antwoord is GENIAAL! - 2

Een paar dagen later heeft Getzen de advertentie aangepast om de lezers te laten weten dat het meisje is teruggebracht naar de fokker (waarschijnlijk haar ouders...) en dat Molly en hij op zoek zijn naar nieuw gezelschap...! 

Advertisement