Deze hond mocht mee op een reis om de wereld en hij heeft bewezen dat hij de beste reisgenoot is die er bestaat - Curioctopus.nl
x
Deze hond mocht mee op een reis om de…
Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig voor deze spinaziepannenkoekjes... ZONDER bloem Een vrouw fotografeert kinderen met het syndroom van Down ter nagedachtenis van haar overleden zus

Deze hond mocht mee op een reis om de wereld en hij heeft bewezen dat hij de beste reisgenoot is die er bestaat

27 Januari 2016 • Door Sarah Nichele
3.362
Advertisement

Dit is Aspen, een golden retriever van 4 jaar oud die samen met zijn baasje Hunter Lawrence en diens vrouw in Colorado woont. Het koppel adopteerde Hunter toen hij 6 weken oud was en ze hebben hem sindsdien nooit alleen gelaten. Ze nemen hem altijd mee op vakantie en hij heeft ondertussen al 8 verschillende landen mogen verkennen.  

Hunter is een professionele fotograaf en hij heeft ontdekt dat Aspen een geboren fotomodel is. Hij heeft veel portretten geschoten van Aspen en het resultaat hiervan is een serie van schitterende shots in de meest uiteenlopende natuurlijke landschappen die het web hebben veroverd: deze prachtige hond heeft meer dan 100.000 followers op Instagram!   

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gelukkig kiezen er steeds meer mensen voor om hun hond mee te nemen op de reizen die ze ondernemen, want zoals Aspen laat zien zijn honden niet alleen de beste vrienden van de mens, ze zijn ook nog een de beste reisgenoten.

Tags: DierenHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt