Politie Schiet Luiaard Te Hulp... Als Dank Toont Hij Zijn Onweerstaanbare Glimlach - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Politie Schiet Luiaard Te Hulp... Als…
Goudvissen zijn schadelijk voor het milieu: je mag ze nooit in de natuur bevrijden Ze Vonden Oude Bruiloftfoto's Van Oekraïense Vrouwen En Kregen Inspiratie: Het Resultaat Is Verbluffend

Politie Schiet Luiaard Te Hulp... Als Dank Toont Hij Zijn Onweerstaanbare Glimlach

Door Skip Tromp de Haas
10.135
Advertisement

Het is een uniek, en zonder twijfel ook megaschattig tafereel waarop de politieagenten van het Ecuadoriaanse Quevedo stuitten, toen ze de luiaard kwamen redden die zich in de nesten had gewerkt.

Het dier dat zeker niet bekend staat om zijn lenigheid, moet moedig hebben geprobeerd over te steken, al kwam hij niet verder dan de helft. Het is te begrijpen dat hij doodsbang en wanhopig de vangrail omhelst heeft en daar bleef zitten terwijl de auto's rakelings aan hem voorbij gingen in beide richtingen.

De agenten die hebben ingegrepen konden natuurlijk niet onverschillig reageren toen ze zijn schattige en smekende blik zagen. Ze hebben hem daarom maar meteen teruggebracht naar zijn eigen leefomgeving, in de hoop dat hij zijn lesje geleerd heeft!   
 

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt