x
Deze kat lacht vanaf de dag dat hij…
Dit dorp heeft 2600 inwoners maar bezit geen wegen: lees hier het prachtige verhaal over Giethoorn Een bedrijf heeft een kampeertent gemaakt die lichtt, warmte, elektriciteit en internet levert

Deze kat lacht vanaf de dag dat hij werd geadopteerd en is hier nooit meer mee opgehouden.

15 Juni 2016 • Door Romy Mortier
9.919
Advertisement

Dieren lijken zich zeer bewust te zijn van het moment waarop zij uit een gevaarlijke of verwaarloosde situatie gered worden: ze kijken hun redder met een opgeluchte blik aan, om vervolgens iedere opeenvolgende dag de familie die hen geadopteerd of gered heeft te bedanken door er elke dag een feestje van te maken. Wild kwispelende staarten welke eeuwige trouw en liefde beloven. Het zijn extreem dankbare wezens, waar wij als mensen vaak nog wat van zouden kunnen leren. 

Deze rode kater werd gevonden op een dierenschuilplaats en van daaruit geadopteerd: vanaf de eerste blik die hij en zijn redder wisselden was zijn huidige baasje overtuigd om deze rode snuiter mee naar huis te nemen. Elke dag opnieuw bedankt de kat voor dit gebaar door breeduit naar zijn gezin te glimlachen, en doet dit al vanaf het moment dat hij bij hen arriveerde...met ja, een èchte glimlach! 

via: Instagram

Ondanks het feit dat de eigenaar van deze rode kater al andere katten in huis had, kòn hij niet anders dan de rossige straatkat omarmen en met zich meenemen.

Het baasje geeft aan dat hij het schattige snuitje niet kon weerstaan!

Advertisement

En hij heeft absoluut geen spijt dat hij zich heeft laten leiden door zijn emoties: het hele gezin is verliefd op de nieuweling!

De kat draagt de naam Rey, en de permanent geprinte glimlach op zijn snuit maakt hem onweerstaanbaar schattig:)

Tags: DierenLeukeKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt