Je hond meenemen naar je werk? Dit is het meest diervriendelijke kantoor dat er bestaat! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Je hond meenemen naar je werk? Dit is…
Slechts 1 op de 7 mensen vindt de 6 woorden die op deze tekening zijn verborgen... Ben jij er 1 van? Een appartement in Parijs is 70 jaar afgesloten geweest en blijkt een mysterieuze schat te bevatten

Je hond meenemen naar je werk? Dit is het meest diervriendelijke kantoor dat er bestaat!

Door Sarah Nichele
3.358
Advertisement

Het bedrijf Kurgo produceert accessoires voor honden.

Kurgo bevindt zich in Salisbury in Massachusetts en werd in 2003 opgericht door de twee broers Kitter en Gordie Spater. Bijna alle medewerkers van Kurgo hebben een hond en ze worden aangemoedigd om hun viervoetige vrienden mee te nemen naar kantoor... de dieren vormen ten slotte een onuitputtelijke bron van inspiratie voor dit bedrijf!   

"Kijken naar onze honden zorgt voor voortdurende inspiratie en draagt bij aan de uitwerking van onze producten", aldus één van de 22 werknemers van het bedrijf, "elk type werk brengt stress met zich mee, maar omringd worden door een hond werkt enorm ontspannend". 

via: inc.com

Het bedrijf is gevestigd in een enorm gerenoveerd magazijn, vol met open ruimtes waar de honden vrij kunnen rondlopen.

Het interieur is zodanig ontworpen dat er volop natuurlijk licht komt binnenvallen.

Advertisement

De koelkasten van het kantoor bieden snacks voor de werknemers en voor hun honden. Tijdens de lunchpauze wordt vaak van de gelegenheid gebruik gemaakt om de dieren uit te laten.

Advertisement

We hebben het al over de voordelen gehad van de aanwezigheid van honden op de werkvloer en het bedrijf Kurgo bevestigt deze voordelen: "onze honden meenemen voor een wandeling tijdens de lunchpauze of gewoon voor een aai over de bol werkt ontzetten ontspannend! Als je midden in een serieus gesprek zit en de honden doen iets grappigs: dat zijn de momenten waarop het werk wordt verlicht en minder stressvol wordt".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt