Deze uitvinding kan het leven van mensen met een handicap gedwongen om zich in een rolstoel te vervoeren veranderen - Curioctopus.nl
x
Deze uitvinding kan het leven van mensen…
Een wereldberoemde fotograaf onthult 9 ​​geheimen om een karakter effectief in te kaderen 8 verhalen van moedige mensen die diversiteit veranderden in een kracht!

Deze uitvinding kan het leven van mensen met een handicap gedwongen om zich in een rolstoel te vervoeren veranderen

10 Juli 2016 • Door Romy Mortier
4.493
Advertisement

Het exoskelet is een robot structuur welke voor degenen die de functie van zijn of haar benen hebben verloren het lopen weer mogelijk maakt. De structuur doet niets anders het lichaam van buitenaf ondersteunen waardoor de gehandicapte kan bewegen, en de rolstoel kan vervangen. 

Helaas zijn de meeste van deze projecten nog in ontwikkeling en de kosten onbereikbaar voor mensen met geen buitengewone financiele situatie. Met betrekking tot degenen die hun mobiliteit hebben verloren lijkt het ons alleen maar goed als de gezondheidszorg de robot kostenvrij aan hen kan verstrekken, maar vandaag willen we niet debatteren en presenteren we Phoenix, een goedkoper exoskelet dat binnenkort op de markt zal worden gebracht.

Phoenix is ​​een samenwerkingsverband tussen de Italiaanse onderneming Mes Spa, gevestigd in Rome, en de Universiteit van Berkeley in Californië. 

Het doel van Phoenix is de omverwerping van de hoge kosten van de traditionele exoskeletons; het product, als economisch beschouwd, kost ongeveer $ 40.000, waarmee u een parameter heeft om te begrijpen hoe onbetaalbaar degenen worden die al in omloop zijn( komen boven de $ 100.000). 

Het gewicht wordt ongeveer 12 kg verlaagd, en maakt het mogelijk te bewegen met een snelheid van 1,7 km / per uur. De oplaadbare batterij die erin zit heeft een duur van 4 uur continu gebruik en 8 uur intermitterend gebruik en kunnen worden aangepast aan de grootte van de persoon, dankzij de modulaire opbouw. 

De man die u ziet in dit plaatje heet Steven Sanchez en werd verlamd na een ongeval op de BMX. Hij kwam binnen bij Phoenix productiefaciliteiten en stond een half uur later op zijn benen. 

Advertisement

We hopen dat het onderzoek en particuliere investeringen kunnen toenemen om meer mensen toegang te geven tot deze apparaten en de architectonische barrières te overwinnen waar we helaas door omgeven zijn. 

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt