Deze dorpsbewoners kunnen in elke hoek een grappige verrassing vinden - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze dorpsbewoners kunnen in elke hoek…
12 bijzondere feitjes die je anders laten kijken naar het verleden Een barista begint voor de gein met het opleuken van kopjes cappuccino: de resultaten overtreffen de stoutste verwachtingen

Deze dorpsbewoners kunnen in elke hoek een grappige verrassing vinden

Door Skip Tromp de Haas
3.119
Advertisement

We hebben het al eens eerder gehad over David Zinn, de Amerikaanse illustrator die prachtige eigentijdse tekeningen maakt op de straten in Ann Arbor de stad waar hij geboren is, in de staat Michigan.

Buiten zijn helden Sluggo de alien en het gevleugelde varkentje Filomena die steeds weer van de partij zijn, zijn er nu nog meer leuke personages, allemaal gemaakt met stoepkrijt en houtskool.

Een ander karakteristiek dingetje in zijn nieuwe ontwerpen is dat hij de imperfecties op straat gebruikt om speelse en onverwachtse trompe l'oeil (gezichtsbedrog) mee te maken.

via: David Zinn

#1

# 2

Advertisement

# 3

# 4

# 5

Advertisement

# 6

# 7

Advertisement

# 8

De meeste foto's kunnen in posterformaat worden aangekocht op zijn site. Onlangs heeft hij een nieuw boek gepubliceerd 'Temporary Preserves', waar hij het verhaal verteld over 133 van zijn tekeningen.

Volg ook zijn Instagram- en Facebookpagina die hij dagelijks ververst met nieuwtjes over zijn werk :-)

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt