Haar zoon besluit zich te verkleden als een prinses: de jonge moeder verdedigt hem tegen een onbeleefde vrouw

door Romy Mortier

09 Augustus 2016

Haar zoon besluit zich te verkleden als een prinses: de jonge moeder verdedigt hem tegen een onbeleefde vrouw
Advertisement

Haylee Bazen is de moeder van Zackary, een 3 jaar oud kindje die zich voor een thema partijtje van school verkleedde als Elsa, de prinses van de beroemde animatiefilm Frozen. Moeder en zoon zaten te wachten op de bus en hadden een discussie over wat hun favourite Disney prinses was.Op dit moment stapte er een dame het bushok in en gaf kritiek op de keuze van Haylee om vrouwenkleren te dragen veroordeelde hem en vertelde hem dat hij zich moest schamen en stuurde het jongetje richting huis. Verontwaardigd, schreef Haylee een ontroerend bericht op zijn Facebook- pagina, die rond het web is gegaan. 

Advertisement
Haar zoon besluit zich te verkleden als een prinses: de jonge moeder verdedigt hem tegen een onbeleefde vrouw - 1

Gericht aan de dame die het bij de bushalte nodig vond om het gesprek tussen mijn zoon en mij te onderbreken.Ik verontschuldig me niet omdat ik er van hou hoe mijn zoon gekleed was, en ik excuseer me niet omdat je ons onderwerp van discussie storend vond, over wie onze favoriete Disney prinses was (Snow White , natuurlijk). 

Advertisement
Haar zoon besluit zich te verkleden als een prinses: de jonge moeder verdedigt hem tegen een onbeleefde vrouw - 2

Zackary is mijn zoon, is drie jaar oud en mag zijn wie hij wil zijn. Die dag was hij een Disney prinses en ja, ik stuurde hem zo naar school.Waarom? Om dat was wat hij wilde dragen, omdat hij aan zijn leraren en kleine vrienden zijn jurk van Elsa wilde laten zien, omdat hij ' Let It Go ' wilde zingen met zijn vriendjes, omdat we niet in genderstereotypen geloven, maar vooral omdat hij geweldig is.  

Haar zoon besluit zich te verkleden als een prinses: de jonge moeder verdedigt hem tegen een onbeleefde vrouw - 3

Hij speelt met speelgoedauto's en met poppen, met prinsessen en piraten. Hij rijdt in een scooter en duwt de poppenwagen. Hij maakt zich op als zombie of doet lippenstift op, en als hij besluit om een ​​jurk te dragen, dan is hij vrij om dit te doen!

Haar zoon besluit zich te verkleden als een prinses: de jonge moeder verdedigt hem tegen een onbeleefde vrouw - 4

Dus de volgende keer dat u ons in prinsessen jurken of cowboy outfits ziet, bewaar dan die afkeurende blikken voor uzelf, en (tenzij u niet wilt vertellen hoe fantastisch het is) houdt dan  de woorden van vergif voor u.U bent degene die zich moet schamen om het huis uit te gaan, wij niet.

Advertisement