5-jarig meisje probeert geld in te zamelen om haar naam te veranderen en slaagt hierin

Janine image
door Janine

20 November 2022

5-jarig meisje probeert geld in te zamelen om haar naam te veranderen en slaagt hierin
Advertisement

Het moment van het kiezen van een naam voor je kind is altijd spannend en eng tegelijkertijd: misschien zijn we opgegroeid met de zekerheid dat onze kinderen op een bepaalde manier zouden worden genoemd, maar als het dan eindelijk tijd is om ze een naam te geven, hebben we meer vertrouwen in onze beslissing. Of we zijn het niet eens met onze partner. De naam is immers dat kenmerk dat ons vergezelt en ons gedurende ons hele bestaan ​​onderscheidt. Steek je hand op als je altijd al blij bent geweest met je naam en deze nooit hebt willen veranderen: we zijn er zeker van dat velen anders zullen beweren. Het verhaal van een 5-jarig meisje vertelt ons dat als je het echt wilt, dit kan.

via Mirror

Advertisement
@teddytooturnt/TikTok

@teddytooturnt/TikTok

Charlie Paige is een 5-jarig meisje dat in Indiana woont en haar naam niet mooi vindt en daarom haar ouders smeekt om hem te veranderen. Moeder Bri deelde dit verhaal op haar TikTok-kanaal en vertelde ook hoe het kleine meisje las over de mogelijkheden om dit project van haar te realiseren. "De naam van mijn dochter is Charlie, Charlie Paige. Ik hou van haar naam, we hebben ervoor gekozen", zegt de moeder, "maar ze vindt het niet mooi en toen ze vijf was, schreef ze me een overtuigende brief over waarom we haar naam zouden moeten veranderen in Charlotte”, gaat ze verder.

Na enig onderzoek ontdekte het meisje dat het in de staat Indiana nodig is om naar de rechtbank te stappen en ongeveer 200 dollar te betalen om de naam te veranderen. Maar daarvoor heb je toestemming van de ouders nodig als de betrokkene minderjarig is. Om te krijgen wat ze wil, is Charlie aan het werk gegaan door vriendschapsarmbandjes van $1 te verkopen aan haar vriendjes op school en tijdens oefeningen van cheerleading, en slaagde erin om $150 op te halen. Maar dat niet alleen.

Advertisement
@karasheftel/TikTok

@karasheftel/TikTok

Het meisje vroeg namelijk op school om Charlotte genoemd te worden in haar laatste jaar en liet haar opa haar een rugzak geven met haar naam erop gedrukt. Deze vastberadenheid was voor de ouders aanleiding om serieus te overleggen over het overwegen van deze naamswijziging, omdat Charlie "denkt dat ze alles kan wat in haar opkomt".

Gebruikers hebben grote bewondering uitgesproken voor het kleine meisje, dat ondanks haar prille leeftijd al heel duidelijke ideeën lijkt te hebben over wat ze wil en hoe ze dat voor elkaar kan krijgen. Sommigen hebben overwogen dat het meisje in de loop der jaren aan haar naam zal wennen en het uiteindelijk leuk zou gaan vinden, maar we moeten trots zijn op Charlie omdat ze een moeilijkheid die aanvankelijk onoverkomelijk leek niet opgaf.

Advertisement