Een camera legt een 10-jarige jongen vast die om 3 uur 's nachts zijn broertje troost

Janine image
door Janine

10 Januari 2022

Een camera legt een 10-jarige jongen vast die om 3 uur 's nachts zijn broertje troost
Advertisement

De echte gebaren van vriendelijkheid zijn die welke op een belangeloze manier worden uitgevoerd, zonder iets terug te verwachten, zonder te verwachten dat iemand de goedheid van ons gebaar erkent en zichzelf ermee complimenteert. Gloria is moeder van zes kinderen en ze heeft hen geleerd dat een echte karaktertest is wat een persoon doet als niemand kijkt en als er niets wordt gevraagd. We kunnen ons dan ook voorstellen hoe trots ze was toen ze het gebaar op belangeloze wijze uitgevoerd zag door haar 10-jarige zoon.

via Today

Advertisement
gloriaugly/TikTok

gloriaugly/TikTok

De vrouw plaatste een video op TikTok, die al snel populair werd. Gloria heeft zes kinderen en de 18 maanden oude Greyson lag die nacht in zijn bedje. De baby was onrustig en huilde midden in de nacht: het was 3 uur 's nachts. Mason, 10 jaar, hoorde geluiden en ging midden in de nacht bij zijn kleine broertje kijken. De lieve scène werd gefilmd door de babyfoon, waardoor de moeder getuige was van het gebaar van bezorgdheid en vriendelijkheid van haar zoon.

Op de video is te zien hoe de 10-jarige jongen de slaapkamer binnenkomt en de onrustige jongen oppakt. Gloria schreef: "Grayson werd midden in de nacht wakker. Ik hoorde hem woelen, dus ik controleerde de camera om te zien of hij weer zou gaan slapen en zag zijn broer het beste voorbeeld van liefde en geduld tonen. Hij bleef even bij hem zitten, 30 minuten proberend om hem weer in slaap te krijgen. Uiteindelijk vroeg ik hem waarom hij niet naar mij toe was gekomen. Hij zei dat hij wilde dat ik zou rusten, omdat ik die dag veel gedaan had. Hoewel het ouderschap niet zijn verantwoordelijkheid is, wordt het feit alleen al dat hij beseft dat hij de beschermer van zijn broertje is en mijn lange dag als moeder heeft overwogen, enorm gewaardeerd."

Advertisement
gloriaugly/TikTok

gloriaugly/TikTok

Gloria is trots op haar zoon: ze is trots omdat hij ervoor heeft gekozen om zijn moeder niet wakker te maken en zelf voor zijn broertje te zorgen, zonder er een beloning voor terug te verwachten. Dit gebaar vervulde haar met vreugde: Mason bleek geduldig, vriendelijk en behulpzaam te zijn, zelfs als het hem niet specifiek werd gevraagd. En als ouder zijn vermoeiend is, zijn het deze momenten die ons laten zien dat - gelukkig - de offers die worden gebracht hun vruchten afwerpen.

Advertisement