Dit Zijn Foto's Die Je Maar Eén Keer Maakt In Je Leven, Een Vis Zit Gevangen In Een Kwal

door Skip

14 September 2016

Dit Zijn Foto's Die Je Maar Eén Keer Maakt In Je Leven, Een Vis Zit Gevangen In Een Kwal
Advertisement

Een vis zit vast in een kwal... dit klinkt als het begin van een interessant mysterie om op te lossen, maar dat is het niet en dat gaan we bewijzen met foto's! Een vis moet noodgedwongen rondzwemmen in een kwallenlichaam. Het is een grapje van de natuur dat voor beide dieren slecht uitpakt!

We hebben voor jullie hier drie foto's die bewijzen dat deze bizarre fusie van twee dieren uit de onderwaterwereld heeft plaatsgevonden... 

via Tim Samuel

Advertisement
Dit Zijn Foto's Die Je Maar Eén Keer Maakt In Je Leven, Een Vis Zit Gevangen In Een Kwal - 1

De verrassende foto's zijn door de Australiër Tim Samuel op Instgram gezet, afgelopen december kon iedereen in de wereld getuige zijn van deze vreemde ontmoeting.  

Advertisement
Dit Zijn Foto's Die Je Maar Eén Keer Maakt In Je Leven, Een Vis Zit Gevangen In Een Kwal - 2

Tim heeft dit surreële "koppel" gespot en gefotografeerd toen hij aan het duiken was in de Byron Bay, op de grens tussen de staat New South Wales en Queensland in Australië. 

Dit Zijn Foto's Die Je Maar Eén Keer Maakt In Je Leven, Een Vis Zit Gevangen In Een Kwal - 3

Niemand weet hoe het visje terecht is geraakt in de kwal, maar ondanks zijn gevangenneming door de kwal, lukt het de vis om de de bewegingen van de kwal te beïnvloeden en doelloos rond te zwemmen met een pantser dat hem beschermt... tegen wil en dank! 

Advertisement