Een Stel Doet Er 25 Jaar Over Om Hun Droomhuis Te Bouwen: Wat Vinden Jullie Ervan? - Curioctopus.nl
x
Een Stel Doet Er 25 Jaar Over Om Hun…
Waarom Zit Er Zo'n Cilindervormig Dingetje Aan De Oplaadkabel Van M'n Smartphone? Ze Vinden Een Zwerfkat Met Kittens, Maar De Redders Merken Al Gauw Dat Eén Van Hen Anders Is

Een Stel Doet Er 25 Jaar Over Om Hun Droomhuis Te Bouwen: Wat Vinden Jullie Ervan?

17 September 2016 • Door Skip
6.048
Advertisement

Vijfentwintig jaar geleden kwamen Catherine King en Wayne Adams tot de conclusie dat ze met hun inkomen nooit een huis konden betalen. Onverdroten haddeen ze besloten een huis met eigen handen te gaan bouwen, maar het idee dat ze in hun hoofd hadden was anders dan wat er bestond. De twee hebben de woning van hun droom gemaakt in de vorm van een drijvend eiland! Lees hier het verhaal over zelfredzaamheid.

Beelden: Great Big Story

De Freedom Cove (Vrijheidsbaai) is een drijvend bouwwerk in de buurt van Vancouver. Catherine en Wayne hebben het gemaakt zonder gebruik te maken van elektrisch gereedschap.

Het drijvende huis is vastgeketend aan de oever met kabels, maar je kunt er alleen met een boot komen.

Advertisement

Er is een vuurtoren, dansvloer, de centrale woning, 4 kweekkassen en nog veel, veel meer. Alles is wel ontzettend milieuvriendelijk.

Dit zijn de mensen achter dit boeiende project. Ze verbouwen hun eigen voedsel en eten de vis die ze vangen. Als het erg koud is, vissen ze vanuit huis door een luik.

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt