Hij gooit een plastic fles uit het autoraam, maar een kind van 1 jaar pakt hem op en geeft hem terug - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij gooit een plastic fles uit het autoraam,…
Deze man creëerde een geïmproviseerde sneeuwschuiver met behulp van een grasmaaier en een doos van een TV van 50-inch 13 schattige foto's van zwangere dieren, vereeuwigd vlak voor de geboorte

Hij gooit een plastic fles uit het autoraam, maar een kind van 1 jaar pakt hem op en geeft hem terug

Door Janine
4.598
Advertisement

De video van een jongetje die een plastic fles van de kant van de weg opraapt en teruggeeft aan de bestuurder die deze, onbeschoft, uit het raam had gegooid, ging viral. In de clip die online werd gedeeld, zie je dat een lege plastic fles uit het raam van een geparkeerde auto wordt gegooid; dit bracht een kind ertoe om naar de plek waar de fles heen was gerold te lopen en het op te rapen. Kort daarna zie je het kind naar de auto lopen en de fles aan de bestuurder geven, door het raam.

via: Dailymail
foto: Douyin/Jing Lulu

De moeder van het kind, Jing Lulu, zei dat haar zoon waarschijnlijk alleen maar probeerde te helpen - omdat hij dacht dat de persoon per ongeluk de fles had laten vallen, heeft hij hem gewoon teruggebracht.

We zouden echter graag denken dat hij een jonge milieuactivist is. De jongen, Sun Jiarui genaamd, woont in de stad Jining, in de provincie Shandong, in het oosten van China, met zijn moeder, die het kostbare moment vast heeft gelegd.

foto: Douyin/Jing Lulu

Jing heeft meegedeeld dat ze de gewoonte heeft om haar zoon te filmen wanneer ze met hem gaat wandelen en daarom is ze erin geslaagd dit lieve moment vast te leggen en online te delen.

Advertisement
foto: Douyin/Jing Lulu

Wat te zeggen, het lijkt erop dat Sun de planeet respecteert! In dit verband voegde Jing eraan toe: "Die dag dacht hij waarschijnlijk dat de fles per ongeluk uit de auto was gevallen. Het is een heel gewoon kind. Als hij andere mensen voorwerpen ziet laten vallen, helpt hij hen altijd alles op te rapen." De jongen is slechts één jaar en drie maanden oud en heeft waarschijnlijk geen gevoel van milieubescherming; toch gaf hij met zijn gebaar een les aan de bestuurder van de auto en aan allen die afval op straat blijven gooien.

Tags: KinderenGreenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt