Dit Belachelijke Boekje Uit 1938 Hielp Dames Slagen Op De Eerste Date - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit Belachelijke Boekje Uit 1938 Hielp…
10 Bijzondere Historische Foto’s Waar Je Bij Stilstaat En Wel Even Naar Moet Kijken Hij Graaft Een Gat En Vindt Een Metalen Kist Waar Een ‘Schat’ Uit De Tweede Wereldoorlog In Zit

Dit Belachelijke Boekje Uit 1938 Hielp Dames Slagen Op De Eerste Date

Door Skip Tromp de Haas
3.696
Advertisement

Het eerste afspraakje is een moment van hevige spanning omdat je binnen enkele uren het beste van jezelf naar voren moet laten komen.  Misschien is het beste advies wat je voor zo'n situatie kunt geven is om gewoon jezelf te zijn om je partner later niet voor een teleurstelling laat komen te staan. Toch was spontaan zijn niet een van de trucs om te voorkomen dat je onderuitging op een eerste afspraakje. Wij hebben een gids uit het jaar 1938 teruggevonden met manieren die vrouwen moesten overnemen om bij de man in de smaak te vallen tijdens een date.

Zo ging dat in zijn werk... 

Maak je op in je slaapkamer om je vrouwelijke allure te behouden. Wees klaar om te vertrekken als hij je komt ophalen. Laat hem niet wachten en ontvang hem met een hartelijke glimlach!

Neem geen rare houding aan, laat niet merken als je je verveelt, ook al is dit echt zo. Als kauwgom kauwt (liever niet natuurlijk) doe dit dan onopvallend.

Advertisement

Mannen vinden het niet fijn als je hun zakdoek gebruikt om je lipstick bijwerkt. Doe dit even ergens anders, waar niemand je ziet.

Heren houden niet van vrouwen die afgeleid zijn. Praat niet tijdens het dansen. Als een man danst, dan is dat omdat hij wil dansen.

Draag een bh als dat moet. Corrigeer je korset niet en let erop dat je panty niet gekreukeld is.

Gebruik de achteruitkijkspiegel niet om je make-up te checken. Een man vindt het heel vervelend om hem opnieuw goed te doen om te kunnen rijden.

Wees niet te intiem met je mannelijke gezelschap. Elke blijk van genegenheid getuigt van slechte smaak en is vervelend en vernederend voor hem.

Praat niet of kleding of de jurk die je hebt gekocht. Praat alleen waarover hij praten wil.

Wees niet sentimenteel of hem dingen laten zeggen die hij niet wil zeggen. Mannen houden niet van tranen, zeker niet in het openbaar.

Drink niet teveel alcohol. Een man verwacht dat jij gedurende de hele avond je waardigheid behoudt. Door alcohol kunnen sommige vrouwen intelligent lijken, maar het merendeel van de vrouwen zijn dan dom.

Belachelijke manieren van doen (waar we gelukkig overheen zijn gegroeid) terzijde, wat is jouw stijl tijdens de eerste date?
Heb je de neiging om je te schikken of de ander jouw persoonlijkheid op te leggen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt