7 jaar na de dood van zijn zoon publiceert John Travolta een bericht waarin hij aanspoort om van het leven te genieten - Curioctopus.nl
x
7 jaar na de dood van zijn zoon publiceert…
Keratosis pilaris: een aandoening met onzekere oorzaken die ons kan helpen glutenintolerantie te identificeren Een kunstenaar gebruikt 100 duizend verboden boeken om een Griekse tempel neer te zetten op de plek waar nazi's 2000 boeken hadden verbrand

7 jaar na de dood van zijn zoon publiceert John Travolta een bericht waarin hij aanspoort om van het leven te genieten

28 Juli 2017 • Door Skip
95.797
Advertisement

In december 2009 is de zestienjarige zoon van John Travolta plots komen te overlijden door een epileptische aanval toen de Travolta's de kerstdagen doorbrachten op de Bahama's. Na deze tragedie hebben te hebben doorleeft in alle stilte, wilde de acteur zeven jaar later zijn gedachte als vader delen over de gebeurtenis in een post (nu verwijderd, maar ging meteen viraal) waarin hij spreekt van de diepste pijn die geen enkele ouder ooit zou willen voelen.


Het bericht van een vader die de ergste pijn heeft meegemaakt.

"Ze zeggen dat een ouder verliezen het moeilijkste is wat er is in deze wereld. Nu kan ik zeggen dat dit niet klopt. Een kind verliezen is het moeilijkste wat er is in deze wereld. Iemand die je hebt opgevoed en hebt zien groeien elke dag. Iemand die jij hebt geleerd te praten en te lopen. Iemand die je hebt laten zien wat het is om van iemand te houden. Het is het ergste wat iemand ooit kan overkomen. Mijn zoon stierf door een epileptische aanval. Hij schonk me zoveel vreugde. Hij was mijn alles. Die zestien jaar dat ik zijn vader was heeft me geleerd onvoorwaardelijk lief te hebben. We moeten even stilstaan en dankbaar zijn voor onze kinderen en kinderen moeten even stilstaan en dankbaar zijn voor hun ouders. Want het leven is erg kort. Breng tijd door met je ouders, en ouders breng tijd door met je kinderen. Behandel hen goed. Want, als je op een dag opkijkt van je telefoon zullen ze er niet meer zijn. Wat ik echt geleerd heb is om elke dag te leven en lief te hebben alsof het je laatste is. Want op een dag zal het dat zijn. Waag het erop en leef je leven. Zeg degenen van wie je houdt elke dag dat je van hen houdt. Beschouw geen enkel moment als iets vanzelfsprekends. Leven is het leven waard."

Jett Travolta overleed op 2 januari 2009. Als kind zijnde leed hij aan autisme en kwam daar op tweejarige leeftijd het syndroom van Kawasaki bij.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt