Vrouw ligt op sterven en onthult echtgenoot dat ze een koffertje vol geld heeft. Hoe ze daaraan gekomen is, komt als een verrassing - Curioctopus.nl
x
Vrouw ligt op sterven en onthult echtgenoot…
30 leuke tweets over honden die gewoon heel herkenbaar zijn Volgens nieuw onderzoek verandert depressie de verbindingen in de hersenen

Vrouw ligt op sterven en onthult echtgenoot dat ze een koffertje vol geld heeft. Hoe ze daaraan gekomen is, komt als een verrassing

01 Augustus 2017 • Door Skip
28.686
Advertisement

Als twee mensen die al tientallen jaren samenzijn en van elkaar houden een geheim zouden hebben, dan zou het misschien  voor iedereen veel makkelijker zijn om rustig verder te gaan met de relatie. Helaas bestaat het perfecte recept niet, en moet ieder van ons een manier vinden om alle radertjes synchroon met elkaar te laten bewegen. Dat betekent echter niet dat we van verhalen niets kunnen leren. Hier volgt dus een kort verhaal over het geheim tussen een man en een vrouw die van elkaar hielden en elkaar respecteerden tot de laatste dag... met een klein geheimpje!

Een bejaard stel had een lang gelukkig leven geleefd samen en deelden samen hun ervaringen en geheimen met elkaar.

foto: pixabay.com

Er was echter wel een ding wat de dame vroeg aan haar man om nooit te doen. Niet een oude schoenendoos openmaken die zij op de hoogste plank in haar kast had staan. Haar echtgenoot had haar wens gerespecteerd en stelde nooit vragen over de inhoud van de doos.

Op een dag werd zijn vrouw ziek en moest ze opgenomen worden in het ziekenhuis: ze vroeg aan hem of hij de schoenendoos kon brengen zodat ze hem haar enige geheim kon opbiechten.

De man keerde terug naar huis, vond de doos en nam hem mee naar het ziekenhuis en maakte hem open. Er zaten twee lappen poppen in en een bom duiten: $ 95,000.

Verrast keek hij zijn geliefde aan en wachtte op een antwoord.

Advertisement

Ze zei: "Voordat we gingen trouwen, vertelde mijn oma het geheim tot een gelukkig huwelijk. Er is alleen een regel: ga geen discussie aan met je partner. Ze zei me dat ik, elke keer als ik boos op je zou worden, moest gaan zitten en een pop moest gaan breien."

De oude man was diep geëmotioneerd door wat zijn vrouw had gezegd. Er zaten maar twee poppen in de doos. Gedurende die 50 lange jaren dat ze getrouwd waren had hij haar maar twee keer boos gemaakt. Ontroerd omhelsde hij haar.

"En al dat geld, waar komt dat dan vandaan?" vroeg hij haar.

Ze zei met een oprechte glimlach: "Oh... dat is het geld dat ik heb verdiend met de verkoop van de poppen!"

foto: pixabay.com
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt