7 tips die de meeste mensen nog niet kennen voor een ideale vlucht - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
7 tips die de meeste mensen nog niet…
20 foto's die zich razendsnel verspreidden bezorgen je meteen weer een lach op het gezicht Gooi het sap van peulvruchten niet weg! Het kan worden gebruikt in de keuken op heel veel interessante manieren

7 tips die de meeste mensen nog niet kennen voor een ideale vlucht

Door Skip Tromp de Haas
5.103
Advertisement

Vliegtuigen zijn een van de laatste manieren die we tot onze beschikking hebben gekregen om mee te reizen. In vergelijking met de auto en trein is niet iedereen op zijn gemak in een vliegtuig en het is dan ook niet verassend dat mensen nog niet vertrouwd zijn geraakt met de vliegende machines en zijn niet bekend met de eigenaardigheden ervan. Voor vandaag hebben we besloten hier en daar wat kleine tips bij elkaar te sprokkelen die je nog van pas kunnen komen mocht je zelf nog niet je eigen strategie hebben.

1. De stoelen bij het raam zijn het koudst.

foto: pixabay.com

De temperatuur buiten de cabine is zeer laag (rond de -60 C), dit kan ertoe bijdragen dat de plaatsen naast het raampje 'kouder' zijn dan de andere zitplaatsen.

2. Drink geen warme dranken.

Foto's: Julius SchorzmanWikimedia

Over het algemeen kunnen er in warme dranken bacteriën zitten die niet gezond voor je zijn. De juiste keuze is een koud drankje, een sapje of een flesje water.

Advertisement

3. Het inklapbare tafeltje is een van de smerigste delen in het vliegtuig.

foto: pixabay.com

Het inklapbare tafeltje is een broeihaard van bacteriën en het wordt aanbevolen om hygiënische doekjes mee te nemen en die eroverheen te halen voordat je hem gaat gebruiken.

4. Het beste moment om te vliegen is overdag.

foto: pixabay.com

Als je de mogelijkheid hebt om het tijdstip te kiezen waarop je vliegt dan raden een aantal experts je aan om 's morgens te vliegen, vooral als je bang bent voor vliegtuigen is de ochtend het beste moment om te vliegen.

5. Je hebt de beste bediening als je achteraan in het vliegtuig zit

Door achteraan in het vliegtuig te zitten heb je directe toegang tot de achterste ingang en kan je dus sneller uitstappen. Daarnaast kan je hopen op een attentere bediening door het vluchtpersoneel omdat ze niet het hele vliegtuig hoeven door te lopen om welke verzoeken die je ook hebt in te willigen.

Advertisement

6. Neem een nekkussentje mee en wees er zeker van dat deze NIET volledig is opgeblazen.

Deze gadget is heel prettig, vooral wanneer je van plan bent om uit te rusten, maar ook als je gewoon lekkerder wilt zitten. Let er op dat je hem niet volledig opblaast omdat het vliegtuig blootstaat aan drukveranderingen.

7. Ga voor de speciale opties wat betreft de maaltijden.

Tegenwoordig bieden veel luchtvaartmaatschappijen een gevarieerd menu aan wat betreft de maaltijden. Het advies is dus om altijd te gaan voor het alternatieve menu als je geen problemen hebt met het eten. Dit is zo omdat dit menu vaker verandert en meestal lekkerder is om te eten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt