En daarom mag je nou nooit je voeten zo neerleggen wanneer je in de auto zit - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
En daarom mag je nou nooit je voeten…
honderden uren steken in het maken van een schilderij levert adembenemende en hyperrealistische werken op 21 foto's van katten waar je gewoon wel om moet lachen

En daarom mag je nou nooit je voeten zo neerleggen wanneer je in de auto zit

Door Skip Tromp de Haas
3.215
Advertisement

Wanneer je een lange reis moet gaan maken dan is de bijrijdersstoel altijd het meest bevochten. Dan kan het gebeuren als je voorin zit dat je je schoen uitdoet en je benen op het dashboard legt om een beetje te strekken, maar over deze gewoonte zou nog eens na moeten worden gedacht. Niemand wil natuurlijk betrokken raken bij een auto-ongeluk maar als er een positie is waar je je niet in zou mogen bevinden dan is het wel waarbij je je voeten op het dashboard hebt.

Een verschrikkelijk voorbeeld hiervan is het verhaal van Audra Tatum, zij legde graag haar voeten op het dashboard terwijl haar man reed. En hij was juist degene die haar zei dat ze dat niet moest doen omdat ongelukken altijd kunnen gebeuren en dat deze houding niet veilig is. Waarschuwingen die zij wegwuifde door te zeggen dat ze wel op tijd haar benen naar beneden zou doen, dat is tenminste waar zij van overtuigd was.

De realiteit heeft echter gewelddadig afgerekend met Audra's theorie. Terwijl zij en haar man in de auto reden werden zij geraakt door een ander voertuig. "De airbag trad in werking en mijn voeten vlogen de lucht in en kreeg ze in mijn gezicht en braken mijn neus. Ik had geen controle over mijn benen" vertelt ze aan CBS News. Maar de schade bleef niet beperkt tot haar neus want Audrey heeft ook haar dijbeen, kuit en haar arm gebroken. Jammer genoeg is Audra niet helemaal meer hersteld en kan ze niet langer meer werken op de spoedeisende hulp omdat het haar niet lukt om patiënten op te tillen of langer dan vier uur te staan.

Nu raadt Audra iedereen af om hun voeten zo neer te leggen en vertelt haar verhaal in de hoop zoveel mogelijk mensen te overtuigen het niet te doen, ook niet eventjes.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt