Er zijn 11 dingen die een sterke vrouw niet pikt in een relatie

door Skip

28 September 2017

Er zijn 11 dingen die een sterke vrouw niet pikt in een relatie
Advertisement

In relaties komt het ware karakter naar boven van iemand en worden de sterke en zwakke kanten duidelijk. Met name in liefdesrelaties valt uit bepaald gedrag iemands persoonlijkheid af te lezen; de mate van volwassenheid. Bijvoorbeeld een vrouw die na verloop van tijd onafhankelijk is geworden en heeft geaccepteerd hoe ze is zal niet gauw bereid zijn te veranderen voor een man en zal zich niet laten beïnvloeden door oppervlakkigheden. Hier een lijst van 11 dingen die een vrouw met karakter niet tolereert in een relatie.

via researchgate.net

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

 1. Smoesjes. Het kan een keer gebeuren, of misschien een tweede keer. Maar steeds hetzelfde excuus voor hetzelfde of meerdere dingen is iets wat niet acceptabel is voor een sterke vrouw die meteen haar biezen pakt.
 2. Te laat komen. Het karakter van een sterke vrouw is meteen duidelijk bij het eerste afspraakje. Het is niet interessant of er de kans bestaat de perfecte man te ontmoeten. Als iemand erg of herhaaldelijk te laat komt dan zal een zelfverzekerde vrouw geen tweede afspraakje maken, als je bedenkt dat te laat komen een vorm is van iemand geen respect tonen.
 3. Gebrek aan respect. Sterke en volwassen vrouwen zijn zo aantrekkelijk voor mannen omdat ze vooral veel zelfrespect hebben. Wat je ook doet, als zij het gevoel heeft dat ze geen respect heeft gekregen dan zal ze afstand nemen van degene die het niet goed heeft gedaan.
 4. Overheerst worden. Onafhankelijke vrouwen hebben voor hun onafhankelijkheid gewerkt en daar vorm aan gegeven. Ze zullen nooit iemand accepteren die hen in hun vrijheid beperkt.
 5. Onverantwoordelijkheid. Een krachtige vrouw kan de volledige last van verantwoordelijkheid dragen wanneer dat nodig en billijk is. Daarom hebben zij een man nodig aan hun zijde die verantwoordelijk is en lafheid vreemd is.
 6. Luiheid. Sterke vrouwen hebben besef van tijd en weten dat het niet de moeite waard is om op een plek te blijven en niets te doen. Duizend en een interesses en dingen te doen hebben is een synoniem voor een open geest, iemand die altijd actief is. Kort gezegd: vitaliteit.
 7. Leugens. Voor iemand die transparant is, is het makkelijk een leugen te herkennen. Oprechte vrouwen liegen niet om zichzelf en anderen die ze ontmoeten voor de gek te houden. Mensen die liegen vergeven zij niet en willen hen niet in het rijtje mensen hebben die hen terzijde staan.
 8. Wachten. Sterke vrouwen wachten niet als dat niet de moeite waard is. Ze kunnen geduld hebben, maar vooral geldt de regel dat tijdverspillen voor mensen die deze tijd niet waard is.
 9. Gebrek aan steun. Vrouwen die vertrouwen hebben in zichzelf hebben altijd een schouder vrij om de last te dragen als iemand dat nodig heeft. Wie er alleen is wanneer diegene daar een voordeel mee kan doen, maar er niet is wanneer anderen hen nodig hebben, dan is er gewoon geen plek voor deze personen naast een sterke vrouw.
 10. Manipuleren. Een vrouw manipuleren die zeker is van zichzelf? Zonde van je tijd.
 11. Jaloezie. Is alleen maar een ander woord voor onzekerheid. Voor een krachtige vrouw is er geen ruimte voor deze 'onvolwassen' gevoelens

Advertisement