Als de jongen waar je iets mee hebt echt zo is, dan moet je hem nooit meer laten gaan

door Skip

22 Oktober 2017

Als de jongen waar je iets mee hebt echt zo is, dan moet je hem nooit meer laten gaan
Advertisement

Wanneer je de goede stap zet dan voel je dat vanbinnen. Er zit een beetje het gevoel in van het erop te wagen, het risico misschien, maar ook dat gevoel dat je weet dat het geluk daar is in de richting van die stap. Zo is het met de liefde ook. Er is een innerlijke stem die vanbinnen spreekt en zegt dat je de juiste persoon voor je hebt, voor wie je moet knokken als dat nodig is. Om deze stem te horen hoef je alleen te luisteren zonder tegen jezelf te liegen.

Advertisement

De ene verliefdheid is de andere verliefdheid niet: er zijn extra beweegredenen die maken dat je iemand graag beter wilt leren kennen.

De ene verliefdheid is de andere verliefdheid niet: er zijn extra beweegredenen die maken dat je iemand graag beter wilt leren kennen.

pexels.com

Je gaat meteen een dieper gesprek aan met hem als hij je belt, ook al heb je elkaar nog maar een paar minuten geleden gezien.

Hij laat niet toe dat ruzies zich vanzelf oplossen door er tijd overheen te laten gaan, maar het is belangrijk voor hem om de confrontatie met de problemen aan te gaan en deze te overwinnen en weer rustig verder te gaan in de relatie.

Al die uren in de auto en al die kilometers maken hem niks uit zolang hij je maar kan zien aan het einde van de rit.

Hij doet aardig naar je, niet om mooier voor de dag te komen in jouw ogen, maar omdat hij dat doet doordat hij zo opgevoed is.

Hij praat over zijn familie en benadrukt de waarden daarvan en laat je zijn wens blijken dat hij zelf ook een gezin wil.

Hij zegt met een kleur op de wangen hoe mooi je bent, of hij laat het je op een andere manier weten als woorden hem tekort schieten.

Als hij graag bij je wil zijn ook wanneer hij niet rustig is, nerveus is, dan wil hij dat omdat hij zich bij jou veilig voelt en kan rekenen op wat je zegt.

Hij praat over zijn toekomst en jij in zijn plannen voorkomt.

Hij behandelt jou hetzelfde in gezelschap en wanneer jullie alleen zijn

Je merkt dat je rustig wordt van hem en hij je de mogelijkheid geeft anders te kijken naar dingen die je altijd op dezelfde manier hebt bekeken.

Hij is je vaste gedachte waar je elk moment op de dag aan denkt.

Je probeert beiden eerst op alle mogelijke manieren een vertrouwensband met elkaar op te bouwen.

Hij kan het niet hebben als iemand jou slecht behandelt en hij zou jou op geen enkele manier pijn kunnen doen

Als je in hem al deze aspecten vindt dan is het advies om hem nooit meer te laten gaan, en hem dag na dag te leren kennen: in het leven kom je veel nieuwe mensen tegen, maar slechts met een paar is het de moeite waard om je levenspad te delen. In de liefde is het de moeite waard om diegene met deze persoonlijkheid die deze manieren van doen heeft, beter te leren kennen.

Authentieke mensen daar heb je er maar weinig van, mensen die jou een gevoel van volledigheid geven nog minder. Het kan gebeuren in het leven dat ze ons voorbijlopen en dat we hen niet zien. We moeten ze daarom herkennen en waarderen om hoe uniek ze zijn.

Advertisement