9 ridderlijke dingen die mannen doen waardoor iedere vrouw verliefd zou worden

door Skip

21 November 2017

9 ridderlijke dingen die mannen doen waardoor iedere vrouw verliefd zou worden
Advertisement

Als er verschoten zwart-witfoto's van jonkvrouwen en ridders bij je opkomen wanneer je denkt aan etiquetteregels en hoffelijkheden, dan zit je er volkomen naast, want goede manieren zijn iets waardevols dat nooit uit de mode gaat! Deze regels passen zich aan elk tijdperk aan, en vormen zich aan de hand van de sociale rollen en gedragscode, maar de kern ervan blijft hetzelfde: aardig zijn naar anderen en hen met respect bejegenen is de eerste stap naar welgemanierdheid en elegantie.

Nu hebben we voor dit onderwerp negen dagelijkse dingen verzameld die het verschil kunnen maken tussen een meneer en een heer, en die een beetje extra kunnen helpen bij het bepalen of degene die naast ons staat echt om ons geeft.

Welke van deze hoffelijkheden zijn een keiharde eis?

via elitedaily.com

Advertisement
Darren Star Productions

Darren Star Productions

1- Hij bewaard het laatste hapje voor jou
Eten is een grote zwakte voor iedereen, vooral als je iets heel lekkers voor je neus hebt staan.
Als een man dus zo attent is om het laatste hapje voor zijn partner te bewaren, dan betekent dat hij echt van haar houdt!

2- Hij wil je graag beschermen en steunen
Het instinct om te beschermen zegt veel over de opvoeding en de liefde van een persoon. Ook wanneer een vrouw zich prima zelf kan beschermen, doet een man kleine dingetjes om te laten merken dat hij er voor haar is in elke situatie.

Advertisement
26 Films

26 Films

3- Hij geeft je cadeautjes zonder exacte reden
Gulle mensen zijn altijd moeilijk te weerstaan. Een man die onderweg terug van zijn werk iets in de etalage ziet liggen en z'n partner, zijn moeder of een vriend wil verrassen met een cadeau, die heeft echt iets extra's! 

4- Hij houdt de deur (of het portier) voor je open
Dit doen is een ware klassieker in de hofmakerij, en blijft altijd courant.

Miramax Films

Miramax Films

5- Hij stelt je voor aan alle mensen die hij tegenkomt.
Wanneer je met iemand aan het wandelen bent en diegene stopt om te praten met mensen, is het zeer onprettig je buitengesloten te voelen. Je partner (maar het gaat ook op voor een vriend) voorstellen, dat getuigt altijd van een goede opvoeding. 

A&E Television Networks Inc.

A&E Television Networks Inc.

6- Tijd doorbrengen met je familie.
Als een vrouw echt belangrijk is voor een man dan is deze oprecht geïnteresseerd in haar leven, wat ze belangrijk vindt en haar familie. Een band willen krijgen met de familie van je partner, ook al zijn het door kleine dingetjes, is een blijk van grote betrokkenheid.

Relativity Media

Relativity Media

7- Hij kust je op je voorhoofd.
Om een of andere vreemde reden is een kus op het voorhoofd erg fijn. Misschien omdat het een uiting is van het beschermingsinstinct of misschien omdat we het in talloze films hebben gezien. Feit is dat iemand zich echt geliefd voelt.

Advertisement
Focus Features

Focus Features

8- Hij gooit de tank voor je vol.
Tot je verrassing ontdekken dat de benzinetank vol zit betekent dat je met een echte heer te maken hebt. Geld heeft er niets mee te maken, het is een kwestie van elegantie!

9- Hij helpt je met het aantrekken van je jas.
Een vrouw kan natuurlijk prima haar eigen jas aantrekken, maar aardig zijn hoeft niet per se vanuit een noodzaak voort te komen. Het zijn juist de zorgzame, onnodige dingetjes die iemand doet die het meest worden gewaardeerd!

Un post condiviso da Aiden Brady (@mr_aidenbrady) in data:

Advertisement