14 handige autotips die je meteen gaat onthouden - Curioctopus.nl
x
14 handige autotips die je meteen gaat…
Vijf dingen die je wel en 5 dingen die je niet moet eten voor het slapen gaan 26 voorbeelden van stedelijke vormgeving waarvan iedere stad beter zou worden

14 handige autotips die je meteen gaat onthouden

20 December 2017 • Door Skip
3.567
Advertisement

Wie kan tegenwoordig nog ontkennen dat een zuinige auto hebben niet belangrijk is? Met dit voertuig kunnen we ons gemakkelijk verplaatsen waardoor we de tijd die tegenwoordig omvliegt, bij kunnen houden.

Het is belangrijk om, als je als doel hebt het maximale comfort uit je auto te halen, dat je zorg draagt voor de algehele staat van de auto en zijn specifieke onderdelen. Deze trucjes zullen je helpen je auto 14 extra versnellingen te geven!

1. Nagellak kan een uitstekend reparerende werking hebben op eventuele krassen.

2. Een tennisbal aan een draad helpt je bij het parkeren van je auto; altijd weer op de gewenste plaats.

Advertisement

3. Hulpmiddelen die je altijd bij je moet hebben in de auto: een telefoon (laat hem uit om de batterij niet leeg te laten lopen!), een EHBO-doos, wat snacks, een bidon met water en wat gereedschap zoals een mes, kompas en zaklamp.

4. Een zwembadnoedel die is vastgemaakt aan de muur van de garage voorkomt dat de deuren van je auto tegen de muur klappen.

5. Een beker met deksel kan worden gebruikt als tissuedoos voor in de auto.

Advertisement

6. Door een elastiekje te steken door het luchtrooster is je smartphone vast te zetten zodat hij kan worden gebruikt voor de navigatie.

7. Hoewel het misschien flauw is, kan een kleine prullenbak in je auto voor afval je helpen om je auto altijd schoon te houden.

foto: Complex.com
Advertisement

8. Het kan handig zijn om draagzakken over de voorstoelen te hangen (vooral als je kinderen hebt!).

foto: kickvick.com

9. Om er zeker van te zijn dat je lampen vlekkeloos goed licht geven kan je de lampen schoonmaken met tandpasta en tandenborstel!

Klik hier voor een video waarin je kan zien hoe dit moet

Advertisement

10. Om zeker te weten dat je monteur betrouwbaar is stel je hem vragen over auto-onderdelen waarvan je weet dat die in goede staat zijn. Trek op basis van je antwoorden je conclusies...

11. Een flesje met desinfecteermiddel kan heel veel helpen wanneer het vriest. Doe er een beetje van op bevroren gedeeltes (bijvoorbeeld sloten, vooruit) en dan, door de alcohol die erin zit, zal het ijs ontdooien.

12. Wist je dat krantenpapier dat is ondergedompeld in warm water je kan helpen bij het verwijderen van stickers op autoruiten? Leg ze er gewoon bovenop en laat ze tien minuten inwerken.

13. Door een klein sponsje op een stokje te gebruiken krijg je ook de vervelendste plekjes in de auto schoon!

14. Tot slot dan een tip voor de nogal zonnige dagen: Een velletje mat plastic en tape, die je bevestigt aan de hand van de zonnestand, zal je beschermen tegen het licht zonder jou het zicht te ontnemen.

foto: Lifehack.org
Tags: Auto'sNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt