Een verzekeringsagent wordt model: de transformatie van deze man is ongelofelijk - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een verzekeringsagent wordt model: de…
13 foto's uit het verleden die je zeker niet in geschiedenisboeken tegen zult komen 14 producten die een boost zijn voor de fitheid van je hart

Een verzekeringsagent wordt model: de transformatie van deze man is ongelofelijk

Door Skip Tromp de Haas
1.668
Advertisement

Is dit nou echt een en dezelfde persoon? Er waren veel mensen die dat te zeggen hadden over de transformatie van deze man, en toch is het geen bedrog: Gwilym Pugh is een model dat vandaag honderden volgers heeft op sociale media en die tot enkele jaren geleden niet alleen werkte als verzekeringsagent, maar er ook nog eens qua uiterlijk heel anders uitzag. Nadat hij in vorm kwam door te trainen en nadat hij zijn baard en haar had laten groeien, lijkt de jonge Gwilym niet meer terug te herkennen en is hij volop in de weer met een nieuw leven!

Toen Gwilym Pugh 21 jaar oud was opende hij een verzekeringskantoor. Hij maakte daarvoor een kantoor van een van zijn kamers in huis.

De zaken liepen goed, maar het leven dat hij leefde, was nogal zittend van aard en had al snel pech waardoor hij niet regelmatig kon sporten.

Advertisement

Op een dag, toen hij bij een folkbandje was gegaan, kreeg hij van zijn kapper een tip: "Waarom laat je je baard niet staan?"

Volgens de kapper zou door een verandering van look mede door de kleur van zijn haar en baard zijn imago als muzikant geloofwaardiger worden. In diezelfde periode bepaalde Gwilym dat zijn werk wat hij vanuit huis deed hem teveel schade berokkende. Hij woog namelijk meer dan 120 kilo! Hij stopte met verzekeringen en richtte zich op sporten hield de veranderingen die hij voor elkaar kreeg, bij op Instagram...

Zoals je kunt zien, toont de spiegel hem nu na enkele jaren een heel ander beeld...

"Op mijn 22ste was ik te zwaar, vol pijn en zo ongelukkig dat ik het voorkwam de deur uit te moeten."

Advertisement

"Nu ben ik gezonder dan ooit en doe ik dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou kunnen!"

Gwilym werkt tegenwoordig in de modewereld en kan trots zijn op samenwerkingen waar je u tegen zegt, zoals promotor voor de cosmeticalijn van David Beckham.

Advertisement

"Ik vind dat ik mazzel heb omdat je doorgaans op mijn leeftijd niet in de modewereld doorbreekt, maar ik probeer wel met beide benen op de grond te blijven staan".

Advertisement

Zijn dagelijkse routine is nu helemaal anders: elke dag doet hij nu zijn cardio en zijn rekken en strekken.

Het voorbeeld van Gwilym Pugh is een duidelijk voorbeeld van hoe je kan besluiten voor jezelf te zorgen je niet alleen fysiek verandert, maar ook de reden kan zijn achter veranderingen en ontdekkingen die je niet voor mogelijk hield!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt