Liefde gaat voorbij stereotypen: 9 gelukkige koppels die het niet kon schelen wat anderen dachten

door Skip

06 Juni 2018

Liefde gaat voorbij stereotypen: 9 gelukkige koppels die het niet kon schelen wat anderen dachten
Advertisement

Je losmaken van het oordeel van anderen en doen wat je wenst is moeilijk, ook al zien we wel in dat deze stap zetten ons wel gelukkig zou kunnen maken. Dit is ook soms ook waar op het vlak van de liefde: iemand die onzeker is over zichzelf kan diegene de liefde van zijn of haar leven verjagen uit angst niet goed te worden bevonden door anderen!
Gelukkig heb je mensen die zich hier niet druk om maken, sterker nog, door een voorbeeld te geven laten zij zien hoe belangrijk het is om eerlijk tegen jezelf te zijn, elke mogelijkheid volop te beleven die het leven biedt en laten zij zien dat denken in stereotypen helemaal niet hetzelfde betekent als veiligheid en geluk. Hier volgen negen stellen waar wij iets van zouden kunnen leren.

Advertisement

Anton Kraft en China Bell

Anton Kraft en China Bell

Facebook/China Bell

Hij is een gewichtheffer van 1,32 meter lang, zij is zijn transgender vriendin. Samen vormen zij een van die stellen die het meest afwijken van de norm ooit, maar zoals zij zelf zeggen: "Ik ben anders, zij is anders, maar voor ons is anders zijn mooi".

Advertisement

Victor Hugo en Gabriela Peralta

Victor Hugo en Gabriela Peralta

Facebook/querubintattoo

Zij staan bekend om het aantal tatoeages, piercings en onderhuidse implantaten, dat hen tot een recordstel maakt, maar wat wij graag willen benadrukken is dat zij al meer dan 15 jaar gelukkig getrouwd zijn en dat zij samen een vak beoefenen wat hen het meest motiveert en bezighoudt (een tattoosalon natuurlijk!).

De Fernandes de Silva's

De Fernandes de Silva's

Facebook/Even Medeiros

Joelison Fernandes de Silva is met zijn 2,37 meter de langste man van Brazilië en een van de langste mannen ter wereld. Zoals vaak gebeurt focussen mensen zich op het record, maar weten zij vaak niet dat mensen die zo lang worden dat zij bijna altijd wel veel problemen hebben met hun gezondheid en zelfvertrouwen. In het geval van Joelison kon hij jarenlang door deze problemen niet lang vrijelijk van huis weg, maar toen vond hij de liefde in de persoon van Evem Medeiros en trouwde hij met haar in 2015.

Desiree Longabaugh wordt Beautiful Existance

Desiree Longabaugh wordt Beautiful Existance

Facebook/Beautiful Existence

Deze single Amerikaanse moeder heeft geen liefdevolle relaties gehad die haar gelukkig maakten, tot ze begreep dat dit alleen maar mogelijk was als zij onvoorwaardelijk en volledig van zichzelf zou houden! Dus besloot Desiree om haar naam te veranderen (in Beautiful Existance) een heeft een ceremonie georganiseerd in Parijs waar ze met zichzelf is getrouwd. 

Ashley Stevens en Christopher Reed

Ashley Stevens en Christopher Reed

Reddit/u/FellSamurai

Op deze foto staat een jong stel en online is gezet door een vriend van hen die zei: "Ashley ving het boeket van de bruid. Die jongen achter haar is haar vriendje...". Jammer genoeg is het grappige aspect van deze foto ondergesneeuwd omdat veel mensen negatief commentaar begonnen te geven en te zeggen dat zo'n leuk meisje met zo'n dikke jongen onmogelijk samen konden gaan.

Advertisement

En toch was dat wel zo en zijn de twee nu gelukkig getrouwd!

En toch was dat wel zo en zijn de twee nu gelukkig getrouwd!

Facebook/Christopher Glenn Reed

David Sikorski en zijn burrito

David Sikorski en zijn burrito

Facebook/Kristina Bakrevski

Okay, dit is niet echt een liefdesverhaal, maar een vleugje humor vinden wij wel prima! Deze schrijver uit San Francisco was het zo zat om foto's van trouwende vrienden te zien die kinderen krijgen, dat hij maar besloot om te laten zien wat er in zijn leven gebeurde: hij ging naar zijn favoriete restaurant, kocht een burrito en heeft een hele fotoshoot laten schieten ermee, zijn liefde van het moment!

Advertisement

Elisany da Silva Cruz en Francinaldo da Silva Carvalho

Instagram

Nog een Braziliaans stel en een happy end: hij had een zwak voor lange dames, maar misschien had hij zich ook nooit kunnen voorstellen dat hij een 2,07 meter lange schone zou ontmoeten! Hun verhaal is nog een voorbeeld van liefde buiten de vaste norm!

Paulo en Katyucia, het kleinste stel ter wereld!

Instagram/katyuciahoshino

Zij zijn allebei 90 centimeter lang maar hebben in elkaar het geluk gevonden en hun liefdesdroom bekroond in 2016.

Advertisement

Gloria Shuri Henry en Ali Lawrie

Instagram/glowpinkstah

Nog een gelukkig getrouwd stel dat in dit geval social media benut om het te hebben over die beweging die Body Positivity wordt genoemd, oftewel duidelijk maken dat fysieke schoonheid zich niet alleen uit door middel van specifieke schoonheidsstandaarden, maar dat die voortkomt uit de band die je met jezelf hebt.

Advertisement