Deze 19 schandalig dure producten bewijzen dat luxe geen grenzen kent - Curioctopus.nl
x
Deze 19 schandalig dure producten bewijzen…
Wetenschappers publiceren de foto's van de dieren die in de dieptes van zeeën wonen en deze zijn hartstikke eng 20+ memorabele filmscènes die eigenlijk gewoon schaalmodellen zijn... en echt hele mooie

Deze 19 schandalig dure producten bewijzen dat luxe geen grenzen kent

19 Juni 2018 • Door Skip Tromp de Haas
3.887
Advertisement

Zie je het moment voor je wanneer je kind die witgouden speen van vijftienduizend euro verliest? Of dat moment wanneer ze je fiets van 450.000 euro, ook deze van goud (24-karaats) stelen? En wat te zeggen van de keer dat je je krokodillenleren paraplu vergat in die kroeg in de stad? Heb je zo even 40.000 euro daar laten liggen.

Als je dit niet voor je ziet dan komt dit doordat je niet tot die hele kleine groep behoort van de superrijken voor wie deze producten bedoeld zijn. Maar wees niet bang, want we hebben een lijst voor je gemaakt van de 9 meest ongelofelijke luxe-items.

1. Een fiets van 24-karaats goud: 450.000 euro.

foto: Goldgenie

Deze fiets helemaal van goud, ideaal om thuis te laten tijdens uitstapjes, kost net zoveel als een villa aan zee.

2. Een automatische koffer op maat: meer dan 15.000 euro.

foto: Henk

Deze koffers, te personaliseren en beschikbaar in verschillende exotische materialen, kunnen wel meer dan vijftienduizend euro kosten. Ze beschikken over een automatisch verplaatsingssysteem.

Advertisement

3. Paraplu van 42.000 euro

Voor net iets meer dan 40.000 euro kan ook jij je eigen onmisbare paraplu gemaakt van krokodillenhuid bestellen, gemaakt van de meest technologisch geavanceerde materialen en in een vooruitstrevend design. Die moet je niet ergens laten liggen!

4. Lichtgevende ravioli: 3700 euro

De duurste ravioli ter wereld die maken ze in het Golden Gates Restaurant voor je in New York. Ze zijn blauw en schitteren in het donker. Jammer dat het effect doordat je ze moet opeten verdwijnt. Een portie van zestien stuks kost ongeveer 3700 euro en acht stuks net 2.000.

5. Stofzuiger ingelegd met Swarovsky-diamanten: 17.000 euro.

foto: Luxuo

Dit dingetje van Electrolux is ideaal voor de menen die hun huis willen schoonmaken... in stijl.

Advertisement

6. Gouden schoenveters: 16.000 euro.

Met deze veters van Mr. Kennedy kan je je schoenen nog waardevoller maken voor een bescheiden prijs van zestienduizend euro. Het is niet te hopen dat ze ook nog complete schoenen gaan produceren.

7. Witgouden speen ingelegd met diamanten: 14.000 euro.

foto: Baby Wit

Huilt je kind? Geef hem deze siliconen speen met witgouden hendeltje en met diamanten ingelegde knop. Met minder dan 15.000 euro weet je zeker dat hij met deze speen weinig reden tot klagen meer heeft.

Advertisement

8. Met goud en edelstenen versierd bed: meer dan vijf miljoen euro.

Voor net iets meer dan vijf miljoen euro heb je dit in 24-karaats goud versierde en met saffieren en diamanten ingelegde bed met baldakijn. Het matras zou als het goed is niet van zeldzame mineralen zijn gemaakt, maar helemaal zeker weten we dat niet.

9. 24-karaats gouden iPhone: meer dan drie miljoen euro.

Als je volgens jou maar nooit genoeg goud kunt hebben, dan kan je je iPhone uibreiden tegen de bescheiden prijs van drie miljoen euro. Een schijntje vergeleken vergeleken met de iPhone die door Falcon Luxury werd gemaakt enkele jaren terug: een iPhone 6 van goud met diamanten in het midden, voor een prijs van 40 miljoen euro.

En dan heb je mensen die lopen te klagen over de prijzen van de normale toptoestellen...

Tags: WTFNieuwsgierigAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt