Experts laten zien wat de droedels betekenen die we maken als we aan het bellen zijn

door Skip

09 Augustus 2018

Experts laten zien wat de droedels betekenen die we maken als we aan het bellen zijn
Advertisement

Droedels die je maakt tijdens een telefoongesprek of een ontmoeting lijken nergens op te slaan maar onthullen ze echter veel over je persoonlijkheid. Dit gaat dan vooral op voor de droedels die steeds weer terugkeren en die steeds weer van hetzelfde type zijn. Op dat moment letten we minder op wat we aan het doen zijn en is het om die reden dat experts deze tekentjes als 'woorden' van het onderbewuste interpreteren.

Wat hebben die droedels die we op papier zetten voor een betekenis?

via metro.co.uk

Advertisement
Experts laten zien wat de droedels betekenen die we maken als we aan het bellen zijn - 1
  • Handtekening: je eigen handtekening maken is typisch iets voor egocentrische mensen. Je eigen handtekening onbewust plaatsen betekent dat je je superioriteit wil bevestigen of hoe belangrijk je jezelf vindt.

  • Cirkels: ronde vormen tekenen of cirkels in cirkels heef te maken met de band die je met andere mensen hebt. Waar het voor staat is de eenzaamheid die je ervaart en biecht je dit alleen op aan jezelf als je niet op zit te letten. Experts interpreteren cirkels als een behoefte aan verbondenheid en genegenheid.

  • Vierkanten, driehoeken en dergelijke: deze droedels onthullen een hele sterke persoonlijkheid, een koppig karakter en onafhankelijkheid. Mensen die deze vaak tekenen neemt niet gemakkelijk adviezen en oordelen van anderen aan en leunt erg op zijn eigen kracht.

  • Mensen: de poppetjes die je doorgaans tekent zonder daarbij na te denken verwijzen naar mensen die echt bestaan. Welk gevoel dit soort droedel verklapt hangt af van hoe de lijnen zijn getekend - als het dikke lijnen zijn dan is er een gevoel van boosheid of wrok, en als het zachte lijnen zijn en misschien gelinkt zijn aan een blije omgeving dan gaat het hier natuurlijk om een positieve gemoedstoestand.

  • Gebogen lijnen en spiralen: dit soort lijnen laten zien dat je in de war bent en dat je onzekerheden je domineren. De spiraal is het symbool voor je eigen leven, net als de golvende gebogen lijn die hoogte- en dieptepunten heeft.
  • Pijlen: die teken je wanneer een doel dat je graag wilt behalen duidelijk is en leeft in je. Vaak worden deze droedels door mensen getekend die zichzelf erg goed kunnen motiveren.

  • Sterren: net zoals bij de handtekening, worden sterren getekend door mensen die altijd proberen in het centrum van de belangstelling te staan. Als de ster echter vele lijntjes heeft die echter niet een centraal punt raken dan betekent dit dat je 'geen koers hebt' en bent overgeleverd aan de dingen die in je leven gebeuren.

  • Bloemen, zonnen en wolken: wanneer je dingen uit de natuur tekent straal je altijd een positieve stemming uit. Tijdens het bellen verklappen ze hoe leuk je het vindt om met iemand te praten.
  • Kruizen: worden gekoppeld aan een stemming waarin je een negatief gevoel ervaart over een duidelijke situatie, Meerdere keren een kruis zetten toont dat je weet dat je iets moet oplossen, maar dat je tegelijkertijd er niet de vaardigheden voor of de mogelijkheid ertoe hebt.
Advertisement