Dit meisje van 5 is beroemd geworden om haar prachtig volle haarbos

door Skip

05 September 2018

Dit meisje van 5 is beroemd geworden om haar prachtig volle haarbos
Advertisement

Perfectie bestaat niet en moet het mooie worden gezocht in de details. Aan de een heeft moeder natuur prachtige ogen gegeven, de ander een betoverende glimlach of een prachtig lichaam en noem maar op.

Het idee is dat iedereen gewoon z'n beste uiterlijke eigenschap zo sterk mogelijk tot z'n recht moet laten komen. En daar hoef je niet eerst puistjes en gierende hormonen voor te hebben gehad om daar achter te komen.

Kijk bijvoorbeeld naar Mia Aflalo: nog maar vijf is ze, en is ze met d'r haar waar iedereen van droomt, al heel bekend in de wereld.

Advertisement

Un post condiviso da Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) in data:

Ondanks dat ze nog zo jong is, is ze al een internetdiva. Dit meisje uit Israël heeft op Instagram 50.000 volgers en is ze bekend en gewaardeerd om haar fantastisch zwarte, lange glimmende haar.

Een paar van die grote groene ogen en een lief gezichtje is nooit weg, sterker nog het draagt bij aan de charme van dit kindmodelletje. Maar haar ware geheim is een moeder die haar steunt en Sagi Dahari, een vooraanstaande hairstyliste.

Dankzij de vaardigheden van de beroemde Israëlische kapster heeft Mia ten volste d'r sterke kant kunnen benadrukken en benutten - haar dikke haar en werd ze een rijzende ster. Haar foto's kwamen zelfs op de site van British Vogue terecht.

Advertisement

Un post condiviso da Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) in data:

En toch is tegenstelling tot wat je zou denken het succes haar nog niet naar het hoofd gestegen, de ingewikkelde haardrachten niet meegerekend dan. Sari liet aan de Daily Mail weten dat Mia "niet klaagt en nooit moeilijk doet, maar dat ze liever rustig wacht en lacht naar iedereen."

Zoals je wel weet oogst je met succes ook jaloezie (en meer): onder de lofprijzingen van fans zijn er ook negatieve opmerkingen te vinden, vooral gericht aan het adres van haar moeder.

Iemand schreef: "Je zou moeten stoppen met haar te showen aan de wereld en ermee moeten beginnen haar te beschermen" of "Haar op zo'n jonge leeftijd uitbuiten is verkeerd. Laat 'r toch kind zijn, laat 'r spelen, dat ze vies wordt en gebruik haar niet als je eigen pop." Er zijn mensen die haar moeder waarschuwen over wat de gevaren zijn van een meisje zo ontzettend te tonen op internet, waar ze de aandacht kan trekken van mensen die geen zuivere bedoelingen hebben.

Un post condiviso da Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) in data:

Andere gebruikers vragen zich daarentegen af of het kan om zoveel chemische producten te gebruiken op zo'n jonge haardos: "zal dat niet de groei van d'r haar gaan verpesten en valt het misschien niet uit als ze groter is?"

We hopen van niet natuurlijk voor dit meisje. Het is zeker dat er door haar moeder handig een begin is gemaakt aan haar toekomst als model. In ieder geval bewondert het grootste deel van de volgers Mia en overladen ze haar met complimenten, niet alleen om hoe ze eruit ziet, maar ook om de aura van zelfverzekerdheid die ze met haar kleine ikje zo lijkt uit te stralen!

Un post condiviso da Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) in data:

Advertisement