Een Engels bedrijf verkoopt halve kerstbomen voor mensen met ondeugende huisdieren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Engels bedrijf verkoopt halve kerstbomen…
Er is een een 3D-scanner ontworpen die het hele menselijk lichaam reproduceert: de eerste beelden verbazen ook onderzoekers Een jongen maakt prachtige fotomontages die alle tegenstellingen van de moderne wereld laten zien

Een Engels bedrijf verkoopt halve kerstbomen voor mensen met ondeugende huisdieren

521
Advertisement

Kerstmis komt eraan, binnenkort moeten we de boom en de decoraties weer tevoorschijn halen. Wie huisdieren heeft, weet dat hij moet zien om te gaan met hun uitbundigheid bij het zien van lichtjes en gekleurde ballen. Het probleem lijkt onoplosbaar te zijn, elk jaar weer dezelfde scène: de boom en de decoraties worden de speeltjes van onze huisdieren. Hoe kunnen we dit vermijden? Een Engels bedrijf bedacht een eenvoudige oplossing om alle liefhebbers van de feestdagen te helpen.

foto: pixabay.com

De afgelopen dagen verkoopt Argos op haar site een kerstboom die verschilt van andere. Hij is zo'n 1,80 m, zoals de meeste, maar de takken voor het ophangen van lichtjes en kerstballen beginnen pas halverwege. Het idee achter dit product is om het voor huisdieren moeilijker te maken om met de decoraties te spelen, maar ook om diegenen te helpen die thuis weinig ruimte hebben en de juiste kerstsfeer in hun huis niet willen missen.

Dit type boom is gemaakt van PVC en is eenvoudig zelf te monteren, er is ook een witte variant om sneeuw te simuleren en kost tussen de 33 (37 euro) en 50 pond (56 euro).

Kortom, vanaf dit jaar zal Kerstmis geen probleem meer zijn, eindelijk kunnen we genieten van lichtjes en decoraties, zonder dat ze door onze huisdieren in speeltjes veranderen.

Advertisement
Tags: KerstNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt