Deze 15 foto's van over de hele wereld laten zien dat moeder zijn een prachtig avontuur is - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 15 foto's van over de hele wereld…
Amazon heeft een prachtige tuinkoepel te koop gezet om je eigen paradijselijke hoekje te creëren Strijd tegen voedselverspilling: dit zijn de kippen die zich ontdoen van het gft-afval en eieren produceren op 0 km

Deze 15 foto's van over de hele wereld laten zien dat moeder zijn een prachtig avontuur is

Door Janine
2.503
Advertisement

Het is niet gemakkelijk en soms kan het beangstigend zijn, maar weinig dingen geven meer voldoening in het leven van een vrouw dan de komst van een kind.

Een nieuw leven ​​op de wereld zetten is een ongelooflijke ervaring, een echt wonder van de natuur, dat dankzij de moeder is geboren en groeit. Er kunnen wrijvingen, ruzies, momenten van wanhoop of woede zijn, maar de liefde die je voor je kind voelt, kun je nauwelijks voor iemand anders voelen.

Het opvoeden en onderwijzen van een kind is dankbaar en nooit voorspelbaar. Ontberingen, opofferingen en inspanningen worden misschien niet altijd beloond, maar moeder zijn is veel meer. Het is een baan in alle opzichten dat, als het goed wordt gedaan, dankbaarheid en onvoorwaardelijke en wederzijdse liefde tussen twee mensen betekent - moeder en kind - voor altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De 15 foto's die we tonen, bevatten dit alles en nog veel meer. Momenten van moeilijkheden, van ontspanning, van liefde of van eenvoudig dagelijks leven: moeder zijn is simpelweg het belangrijkste beroep in de wereld!

1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt