Deze 7 vriendinnen hebben besloten om een adembenemende villa te kopen waarin ze samen oud willen worden - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 7 vriendinnen hebben besloten om…
Wetenschappers laten een honderdduizendjarig blok ijs smelten en wormen uit een Deze fotograaf vereeuwigt een zeldzaam exemplaar van een ”zorse

Deze 7 vriendinnen hebben besloten om een adembenemende villa te kopen waarin ze samen oud willen worden

3.204
Advertisement

Velen van ons zijn zich hiervan goed bewust: vriendschappen zijn een van de meest waardevolle en belangrijke dingen die een mens kan hebben in het leven. Natuurlijk, ook andere dingen zijn belangrijk, maar wetende dat je kunt vertrouwen, buiten de familie om, op iemand die er altijd voor je is, klaar om naar je te luisteren of om mee te lachen en gek te doen, is werkelijk een rijkdom.

Wanneer vriendschappen solide en duurzaam zijn, kan men vrienden zelfs beschouwen als broers of zussen die we misschien niet hebben, of met wie we geen goede relaties hebben. Dit is precies wat er gebeurde met de zeven Chinese vrouwen waar we het over zullen hebben. Ze kennen elkaar al meer dan 20 jaar, hebben samen de puberteit doorgebracht, zijn collega's en hebben nu besloten hun relatie op een werkelijk originele manier te consolideren...

foto: YouTube

Noem hen geen beste vriendinnen, want dat zou een understatement zijn. Deze zeven vrouwen zijn zo in harmonie met elkaar dat ze besloten om een huis te kopen om er samen in te wonen en oud te worden. En om dat te doen, hebben ze kosten noch moeite bespaard, ervan overtuigd dat het hen aan niets mag ontbreken.

foto: YouTube

Toen ze de majestueuze villa van 700 vierkante meter zagen, die ongeveer 70 km van Guangzhou ligt, besloten ze om het te voorzien van alle comfort, met een herstructurering die meer dan 500 duizend euro heeft gekost.

Advertisement
foto: YouTube

Glazen wanden, een theesalon, een zwembad, kostbare meubels uit India en Marokko, en een enorme keuken zijn slechts enkele van de verbeteringen die de zeven vriendinnen hebben uitgevoerd in hun nieuwe huis. Vanzelfsprekend is de woning omgeven door groen en heeft elke kamer een prachtig panorama op de omringende schoonheden.

foto: YouTube

Maar een droomhuis is niet genoeg om goed en in harmonie te leven. De vriendinnen hebben in feite een systeem van organisatie bedacht dat erin voorziet dat elk van hen toegewijd is en gespecialiseerd is in een taak die nuttig is voor anderen. Van koken tot traditionele geneeskunde, het kweken van groente en het vermaken van de kinderen.

foto: YouTube

Ja, omdat sommige van deze vrouwen moeder zijn, en het idee om samen te leven staat hun kinderen toe om samen op te groeien, als toekomstige hartsvrienden. Een ongelooflijk idee, oorspronkelijk ontstaan als een grap, maar toen werd het een ideale realiteit. Dit is pas echte vriendschap!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt