Amazon biedt een strandbed te koop aan speciaal voor liefhebbers van boeken

Janine image
door Janine

14 Juli 2019

Amazon biedt een strandbed te koop aan speciaal voor liefhebbers van boeken
Advertisement

Er zijn mensen die 's zomers niet kunnen wachten om de zee in te duiken om af te koelen van de hitte, maar er zijn ook mensen die niet kunnen wachten om in een nieuw literair avontuur te duiken in de schaduw van hun parasol, op een prachtig strand. Elk heeft zijn eigen manier om te ontspannen en ook tijdens de vakantie zijn er mensen die absoluut een boek willen lezen op het strand om eindelijk wat tijd aan zichzelf te besteden. Het enige probleem, voor velen, is het ongemak dat het lezen op het strand soms met zich meebrengt: de wind, het zand, te veel zon en vooral de positie van de nek en armen. Maak je geen zorgen, Amazon heeft een nieuw soort ligbed te koop dat je problemen met lezen op het strand zal oplossen.

via https://www.amazon.co.uk/Ostri...

Advertisement
Ostrich Chairs

Ostrich Chairs

Deze zeer nuttige uitvinding is afkomstig van het Amerikaanse bedrijf Ostrich, dat in verschillende kleuren en modellen dit strandbed voor boekenwurmen heeft ontworpen, maar allemaal met één doel: om je in staat te stellen comfortabel een boek te lezen terwijl je lekker in de zon ligt. Esthetisch gezien lijkt het bed op andere strandbedden, ware het niet dat het één belangrijk kenmerk heeft: een gat op hoofdniveau, waardoor je op je buik kunt liggen lezen, zonder dat je het boek hoeft vast te houden of je nek belasten.

Als het boek uit is, kun je het gat met het kussen (inbegrepen) bedekken en weer op de gewone manier in de zon gaan liggen bakken.

Advertisement
Ostrich Chairs

Ostrich Chairs

Licht en handig om mee naar het strand te nemen, het zal onmisbaar worden deze zomer!

Advertisement