Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers…
Eenmaal gebruikt, lost deze speciale zak op in water en wordt voedsel voor vissen Deze wolkvormige lamp is zo echt dat je het gevoel hebt dat het in huis stormt

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden

Door Janine
1.333
Advertisement

Kroatië is een van de meest populaire bestemmingen onder toeristen. Meer dan 500.000 hectare van het oppervlak wordt vertegenwoordigd door prachtige beschermde gebieden. Vooral in de zomer kun je de prachtige stranden bezoeken die uitkijken over een kristalheldere zee. Een zee vol met prachtige zeedieren.

Als je houdt van de badplaatsen en de dieren die daar leven, heb je dankzij het Blue World Institute de mogelijkheid om gratis in Kroatië te verblijven.

Het Blue World Institute (BWI) is een vereniging die zich bezighoudt met de fauna en flora van de Adriatische Zee. Omdat ze hun werk niet kunnen doen zoals ze zouden willen, is de vereniging altijd op zoek naar vrijwilligers. Om deze reden heeft het voor het jaar 2019 besloten om een studiebeurs van 4 weken aan te bieden aan iedereen die van de zee en de wezens die er leven, houdt.

Tijdens de eerste twee weken mogen de winnaars van een beurs Kroatië in alle rust bezoeken. Rovinij, Opatija, Split, Zadar, het Nationaal Park Plitvicemeren zijn slechts enkele van de betoverende plekken die je in dit prachtige land kunt bezoeken, als je de beurs hebt gewonnen.

Aan het begin van de derde week moet je naar het eiland Lussin, waar een van de kantoren van de vereniging is gevestigd. Hier ga je op een van de onderzoeksschepen van de vereniging om te zorgen voor dolfijnen, zeeschildpadden en andere dieren die de Kroatische kust bewonen.

Advertisement

Tijdens de vrije uren kun je vele buitensporten beoefenen, zoals snorkelen, of naar het strand gaan om te ontspannen. De reis omvat vele andere activiteiten, zoals wijnproeven en truffels oogsten. Dit alles word je aangeboden samen met accommodatie in enkele van de meest luxueuze faciliteiten in Kroatië.

Het initiatief speelt in op de inspanningen van de organisatie om ervoor te zorgen dat de regio tegen 2020 een van de meest ecologische en duurzame ter wereld wordt. Een mooi initiatief dat volgens ons met beide handen moet worden aangegrepen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt