Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden

Janine image
door Janine

27 Juli 2019

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden
Advertisement

Kroatië is een van de meest populaire bestemmingen onder toeristen. Meer dan 500.000 hectare van het oppervlak wordt vertegenwoordigd door prachtige beschermde gebieden. Vooral in de zomer kun je de prachtige stranden bezoeken die uitkijken over een kristalheldere zee. Een zee vol met prachtige zeedieren.

Als je houdt van de badplaatsen en de dieren die daar leven, heb je dankzij het Blue World Institute de mogelijkheid om gratis in Kroatië te verblijven.

Advertisement
Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden - 1

Het Blue World Institute (BWI) is een vereniging die zich bezighoudt met de fauna en flora van de Adriatische Zee. Omdat ze hun werk niet kunnen doen zoals ze zouden willen, is de vereniging altijd op zoek naar vrijwilligers. Om deze reden heeft het voor het jaar 2019 besloten om een studiebeurs van 4 weken aan te bieden aan iedereen die van de zee en de wezens die er leven, houdt.

Advertisement
Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden - 2

Tijdens de eerste twee weken mogen de winnaars van een beurs Kroatië in alle rust bezoeken. Rovinij, Opatija, Split, Zadar, het Nationaal Park Plitvicemeren zijn slechts enkele van de betoverende plekken die je in dit prachtige land kunt bezoeken, als je de beurs hebt gewonnen.

Aan het begin van de derde week moet je naar het eiland Lussin, waar een van de kantoren van de vereniging is gevestigd. Hier ga je op een van de onderzoeksschepen van de vereniging om te zorgen voor dolfijnen, zeeschildpadden en andere dieren die de Kroatische kust bewonen.

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden - 3

Tijdens de vrije uren kun je vele buitensporten beoefenen, zoals snorkelen, of naar het strand gaan om te ontspannen. De reis omvat vele andere activiteiten, zoals wijnproeven en truffels oogsten. Dit alles word je aangeboden samen met accommodatie in enkele van de meest luxueuze faciliteiten in Kroatië.

Het initiatief speelt in op de inspanningen van de organisatie om ervoor te zorgen dat de regio tegen 2020 een van de meest ecologische en duurzame ter wereld wordt. Een mooi initiatief dat volgens ons met beide handen moet worden aangegrepen!

Advertisement