Een held van onze tijd: een voormalige McDonald-medewerker deed altijd 1 extra kipnugget in elk doosje

Janine image
door Janine

22 November 2019

Een held van onze tijd: een voormalige McDonald-medewerker deed altijd 1 extra kipnugget in elk doosje
Advertisement

Niet alle superhelden dragen mantels: sommige mensen kunnen in hun dagelijks werk heldhaftig zijn dankzij een eenvoudig gebaar. Als je een of meerdere keren in je leven bij McDonald's hebt gegeten, zul je zeker bekend zijn met de beroemde McNuggets die op het menu staan: heerlijke gefrituurde stukjes kip, geserveerd in doosjes van verschillende groottes. Een voormalige medewerker van de bekende fastfoodketen bekende dat hij altijd een extra kipnugget in elke McNuggets-doos stopte die hij tijdens zijn twee jaren van eervolle carrière serveerde.

via Twitter / Cody Bondarchuk

Advertisement
Flickr / PatrickRich

Flickr / PatrickRich

Cody Bondarchuk, een jongen uit Alberta, Canada, werkte twee en een half jaar bij de gigantische McDonald's fastfoodketen. Achter de schermen van zijn banale en saaie werkdiensten zag Cody de kans om iets terug te geven aan het gewone volk en begon, net als een moderne Robin Hood, "te stelen van de rijken, om te geven aan de armen". Met andere woorden, wanneer iemand de legendarische McNuggets (de beroemde gefrituurde stukjes kip) bestelde, stopte Cody systematisch een extra nugget in de doos.

Stel je de vreugde voor van het bestellen van een doos van 10 en er… 11 vinden!

Advertisement
Twitter / Cody Bondarchuk

Twitter / Cody Bondarchuk

De "bekentenis" van Cody vond plaats via een Twitter-bericht, dat binnen de kortste keren viral ging. Duizenden gebruikers hebben hun steun en genegenheid getoond voor deze grote kleine held, met ironische opmerkingen die de prestaties van de jonge werknemer vierden.

Wat zeker is, is dat Cody met zijn dagelijkse actie meer dan één persoon gelukkig heeft gemaakt!

Advertisement