Een held van onze tijd: een voormalige McDonald-medewerker deed altijd 1 extra kipnugget in elk doosje - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een held van onze tijd: een voormalige…
Deze vrouw gebruikt haar hijab om op een perfecte manier enkele beroemde personages na te maken In België is er een standbeeld ter ere van de onlosmakelijke band die bestaat tussen hond en baasje

Een held van onze tijd: een voormalige McDonald-medewerker deed altijd 1 extra kipnugget in elk doosje

Door Janine
2.563
Advertisement

Niet alle superhelden dragen mantels: sommige mensen kunnen in hun dagelijks werk heldhaftig zijn dankzij een eenvoudig gebaar. Als je een of meerdere keren in je leven bij McDonald's hebt gegeten, zul je zeker bekend zijn met de beroemde McNuggets die op het menu staan: heerlijke gefrituurde stukjes kip, geserveerd in doosjes van verschillende groottes. Een voormalige medewerker van de bekende fastfoodketen bekende dat hij altijd een extra kipnugget in elke McNuggets-doos stopte die hij tijdens zijn twee jaren van eervolle carrière serveerde.

Cody Bondarchuk, een jongen uit Alberta, Canada, werkte twee en een half jaar bij de gigantische McDonald's fastfoodketen. Achter de schermen van zijn banale en saaie werkdiensten zag Cody de kans om iets terug te geven aan het gewone volk en begon, net als een moderne Robin Hood, "te stelen van de rijken, om te geven aan de armen". Met andere woorden, wanneer iemand de legendarische McNuggets (de beroemde gefrituurde stukjes kip) bestelde, stopte Cody systematisch een extra nugget in de doos.

Stel je de vreugde voor van het bestellen van een doos van 10 en er… 11 vinden!

De "bekentenis" van Cody vond plaats via een Twitter-bericht, dat binnen de kortste keren viral ging. Duizenden gebruikers hebben hun steun en genegenheid getoond voor deze grote kleine held, met ironische opmerkingen die de prestaties van de jonge werknemer vierden.

Wat zeker is, is dat Cody met zijn dagelijkse actie meer dan één persoon gelukkig heeft gemaakt!

Tags: KomischeEtenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt