Het restaurant staat op de rand van het faillissement: de recensie van een influencer verandert alles

Janine image
door Janine

10 April 2023

Het restaurant staat op de rand van het faillissement: de recensie van een influencer verandert alles
Advertisement

Iedereen hoopt in zijn leven als kind dromen om te zetten in werkelijkheid, maar het bestaan ​​zit vol obstakels en alleen door doorzettingsvermogen is het mogelijk om ze te bereiken, maar zelfs als het je eenmaal is gelukt om je droom te grijpen, moet je oppassen dat je hem niet laat ontsnappen en het kan vasthouden.

De hoofdrolspeler van het verhaal droomde er al van kinds af aan om een ​​pizzeria te runnen. Jammer echter dat toen hij zijn doel had bereikt, niet alles ging zoals hij had gehoopt. Op het moment dat alles verloren leek, keerde het geluk zich aan zijn kant: een influencer bekeek zijn restaurant en vanaf dat moment veranderde alles. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Today

keith_lee125/Instagram

keith_lee125/Instagram

Sinds zijn kindertijd had Frank Steele gehoopt zijn eigen pizzeria te openen, 30 jaar lang streefde hij deze droom na en slaagde er uiteindelijk in om deze werkelijkheid te maken, hij had zijn eigen restaurant geopend: de Frankensons in Las Vegas, in Nevada, in de Verenigde Staten. Nadat hij zijn levensdoel had bereikt ging echter niets zoals het zou moeten, elke dag waren er steeds minder klanten.

Dit kleine familiebedrijf had moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar toen kwam de intuïtie van een van zijn medewerkers: waarom geen sociale netwerken gebruiken om reclame te maken voor de pizzeria? Om deze reden besloot hij contact op te nemen met een zeer beroemde influencer die talloze restaurants op zijn profielen beoordeelt: Keith Lee, bekend onder het pseudoniem keith_lee125.

Advertisement
frankensons/Facebook

frankensons/Facebook

Keith nam de uitnodiging aan en op een dag besloot hij het menu van Frankensons te gaan proberen, het eerste wat hem opviel was de eenvoudige en vriendelijke bediening. Ondanks dat de zaak steeds minder klanten had, was Frank vriendelijk tegen iedereen, liet hij zich niet ontmoedigen en legde hij zijn gasten persoonlijk in de watten. Toen de influencer binnenkwam, wist de eigenaar niet wie hij was, en bediende hem zo goed mogelijk, adviseerde hem bij de keuze van gerechten en maakte een praatje met hem.

Eenmaal thuis plaatste Keith een video op zijn profielen waarin hij de gerechten die hij had genomen besprak, hij onderstreepte dat de smaak van het eten fantastisch was, een unieke smaak, hij kon niet begrijpen waarom die plek zo weinig klanten had.

Thank you Shirley for choosing us and coming in to order 45 Large pizzas to feed the homeless! Thank you to Keith who...

Pubblicato da Frankensons su Martedì 17 gennaio 2023

"Frank, onder ons gezegd, dit is mijn mening - zei de influencer in de clip - mijn stem is 9,8 op 10. Je eten is fantastisch, er valt niets te verbeteren, alles is heerlijk en de service is ongelooflijk". Na Keith's review veranderde alles en begon de telefoon van Frankenson te rinkelen. Eindelijk begint het restaurant het succes te krijgen dat het altijd heeft verdiend.

Wat vind jij? Denk je dat het correct is om het lot van het bedrijf in de handen van een influencer te leggen?

Advertisement