Vegetarische vrouw eet per ongeluk kipburger: "Ik was getraumatiseerd"

Janine

13 December 2021

Vegetarische vrouw eet per ongeluk kipburger:
Advertisement

Fouten maken is menselijk en begrijpelijk, maar wat gebeurt er als je vertrouwt op een bekende fastfoodketen en die je eten serveert die tegen jouw eetstijl ingaat? Wat gebeurt er als je denkt dat je in een vegetarische burger bijt en in plaats daarvan wordt gedwongen om het vlees te proeven, ook al heb je - uit vrije wil - besloten om geen dierlijk voedsel te eten? Wat zou jij doen in zo'n situatie? Dit is wat Charlotte Sunshine, een vegetarisch meisje dat een klacht indiende tegen McDonald's, onder ogen moest zien.

via edinburghlive

Advertisement

fatdisabledsunshine/Instagram

Charlotte heeft nog nooit vlees gegeten: ze is eigenlijk altijd al vegetariër geweest. Ze beleefde echter een ervaring die ze “traumatiserend” noemde, waarmee ze haar teleurstelling deelde. De vrouw ging naar McDonald's om een ​​vegetarische burger te bestellen. Per abuis kreeg ze echter een kipburger voorgeschoteld. De vrouw, die het verschil visueel niet opmerkte, beet in de hamburger en realiseerde zich meteen dat er iets mis was. De vrouw, die nog nooit vlees had gegeten, begreep niet meteen waarom de smaak van dat broodje anders was.

Not the actual photo - Flickr

De vrouw vertelde haar ervaring als volgt:

"Ik barstte meteen in tranen uit en was lichamelijk ziek. Ik had echt honger en kon niet wachten. Ik nam een ​​hap en toen ik slikte realiseerde ik me dat het niet was wat ik verwachtte. Het smaakte naar Quorn, maar de veggie deluxe heeft die smaak niet. Zodra ik het doorhad, verstijfde ik en sms'te ik mijn vriend dat ik echt in paniek was. Ik vroeg hem om te controleren of ze de veggie burger hadden veranderd, maar toen ik op Google keek, zag ik dat dat niet zo was. Het heeft me getraumatiseerd. Mijn vriend kwam me halen omdat ik niet alleen wilde zijn en ik morele steun nodig had. Hij was ook boos”.

De vrouw diende een klacht in tegen McDonald's, die zich verontschuldigde voor de gemaakte fout. Een woordvoerder zei over het incident: "We erkennen dat het niet acceptabel is om vlees te serveren wanneer er een vegetarisch product is besteld en bieden onze oprechte excuses aan aan de klant voor de fout die in dit geval is gemaakt". Ze weten niet precies hoe deze fout kon plaatsvinden, maar ze zoeken naar een manier om de schade die onbedoeld aan de vrouw is toegebracht, te compenseren.

Advertisement