Fitness-influencer wordt beroemd vanwege het eten van hondenvoer

Janine image
door Janine

29 Maart 2023

Fitness-influencer wordt beroemd vanwege het eten van hondenvoer
Advertisement

Er wordt beweerd dat training en sport de mens veredelen. Er zijn mensen die graag sporten in groepsverband om een ​​team te vormen waarmee ze hun passie delen, terwijl er anderen zijn die gewoon trainen om hun lichaam vorm te geven. Deze laatsten volgen, om spiermassa op te bouwen, een bepaald dieet, meestal op basis van eiwitten.

De hoofdpersoon van het verhaal, die tot deze tweede categorie behoort, is beroemd geworden omdat hij hondenvoer heeft gegeten, omdat het rijk is aan eiwitten, wat de groei van zijn spieren bevordert. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Deleciousfood

Advertisement

Influencer Henry, op sociale media bekend onder het pseudoniem henry.fit, deelt dagelijks filmpjes op zijn profielen, waarin hij niet alleen laat zien hoe hij traint, maar vooral ook voedingsadviezen geeft. Een van zijn clips is echter beroemd geworden en heeft een zeer hoog aantal weergaven bereikt, meer dan 700.000, omdat het hem vereeuwigt tijdens het eten van hondenvoer. Hij deed het niet alleen om leuke inhoud te maken, maar omdat dierenvoeding rijk is aan eiwitten, wat essentieel is voor het opbouwen van spiermassa.

De MyFitnessPal-applicatie, die de voedingsstoffen in elk gerecht telt, beweert dat er in 200 gram hondenvoer 666 gram eiwit zit, plus dat het ook heel weinig vet bevat (69 gram), waardoor het de perfecte maaltijd is. Na het ontdekken van de eigenschappen van voeding voor onze trouwe viervoeters twijfelde de Influencer geen moment en at er een hele bak van op.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

In de clip maakte hij duidelijk dat hij niet deed alsof. Nadat hij de eerste lepel had geproefd, keek hij walgend, maar ging toen verder. Henry vervolgde zijn video met het eten van kleine stukjes hondenvoer, maar er was al een grimas van walging op zijn gezicht verschenen. Ten slotte hoestte hij voor de camera vanwege de vieze smaak van de brokken, en drong er bij zijn kijkers op aan niet dezelfde fout te maken als hij: "jongens maak deze fout niet, geloof me. Er zit misschien veel eiwit in, maar de smaak is vreselijk. Die fout maak ik nooit meer."

Wat vind jij?

Advertisement