Bezorger eet zijn bestelling op, maar laat een briefje achter waarin hij zijn motieven uitlegt

Janine image
door Janine

28 September 2022

Bezorger eet zijn bestelling op, maar laat een briefje achter waarin hij zijn motieven uitlegt
Advertisement

Vaak kan het gebeuren dat je laat thuiskomt, wanneer alle supermarkten gesloten zijn, de koelkast opendoet en merkt dat er niets te eten is, of je gewoon na een vermoeiende dag op het werk een andere maaltijd wilt dan normaal. Hierdoor wordt er geen tijd verspild en kies je direct het restaurant, bel je en plaats je je bestelling. Nu rest alleen nog te wachten tot de bezorger aanbelt, met alles waar je om gevraagd had.

Het zou echter heel jammer zijn om een ​​teleurstelling te ontvangen wanneer de bezorger arriveert, de doos opent en deze leeg aantreft. Dit is wat er gebeurde met de hoofdpersoon van de episode die we je gaan vertellen, die besloot te getuigen wat er gebeurde door een video op te nemen en deze op zijn Tik Tok-profiel te plaatsen.

via Thesuedeshow/TikTok

Advertisement
Thesuedeshow/TikTok

Thesuedeshow/TikTok

De jongen is op sociale netwerken bekend onder het pseudoniem Thesuedeshow en via een clip vertelde hij wat er is gebeurd. De aanvankelijke blijdschap om eten te bestellen bij WingStop sloeg om in teleurstelling, want toen hij de doos met zijn avondeten opende, voelden de twee dozen heel licht aan. In de eerste, waar patat in had moeten zitten, zat alleen een kaartje. Geërgerd door de situatie koos hij er meteen voor om ook de tweede doos te openen en ontdekte tot grote ontevredenheid dat ook de kippenvleugels er niet in zaten: alleen de botten lagen er in.

"Mijn patat is verdwenen - legt de jongen uit - maar er zit een kaartje in". Om te begrijpen wat er aan de hand was, pakte hij het vel papier en begon te lezen. Het was geschreven door de bezorger en luidde: "Het spijt me dat ik je maaltijd heb opgegeten, maar ik ben blut, ik heb geen geld. Het is alsof je me het eten hebt aangeboden."

Alvorens de bestelling af te leveren, waarschijnlijk gedreven door honger, besloot de bezorger de inhoud van de tas op te eten en verontschuldigde zich vervolgens voor het incident.

Advertisement
Thesuedeshow/TikTok

Thesuedeshow/TikTok

Natuurlijk riep de video veel mensen op om commentaar te geven, maar onder de gebruikers was er een duidelijke scheiding tussen degenen die vinden dat de bezorger een onbeschoft gebaar heeft gemaakt en anders had moeten handelen en degenen die, bewogen door mededogen, vinden dat hij er goed aan heeft gedaan, ook omdat hij een briefje had achtergelaten. De meesten nodigden de TikToker echter uit om onmiddellijk contact op te nemen met het restaurant en om terugbetaling te vragen.

Kan de koerier volgens jou gerechtvaardigd worden door het gebaar dat hij maakte?

Advertisement