Gigantisch privé-eiland te koop: het kost evenveel als een appartement in de stad

Janine image
door Janine

02 Oktober 2022

Gigantisch privé-eiland te koop: het kost evenveel als een appartement in de stad
Advertisement

Vaak wordt de stad geassocieerd met lawaai, de straten zijn overvol met auto's, elk individu lijkt te rennen om op tijd op zijn bestemming te komen. Van tijd tot tijd zijn er echter mensen die het beu worden om dit soort leven te leiden, ze willen niet langer continu en constant in beweging zijn.

Precies om deze reden heeft iedereen weleens gedroomd om weg te komen van de chaotische metropool en zich te verschuilen in de natuur, weg van elk lawaai en van de immense gebouwen die de lucht lijken te raken, maar vooral om het rennen om een ​​bepaalde plek te bereiken te kunnen vervangen met ontspannende boswandelingen.

Nu is dit allemaal mogelijk omdat er een privé-eiland te koop staat dat net zoveel kost als een appartement in de stad.

via Private Island Inc.

Advertisement
Private Island Inc/ Screenshot

Private Island Inc/ Screenshot

Het eiland in kwestie, oftewel Duval Island, bevindt zich in Canada, om precies te zijn in Ontario. Het oppervlak, dat zich uitstrekt over de Atlantische Oceaan, is ongeveer 2 hectare, oftewel bijna 22 duizend vierkante meter. Denk niet dat deze hemelse plek moeilijk te bereiken is, want je komt er gemakkelijk met een boottocht vanaf Richards Landing Marina.

Duval Island is bijna volledig bedekt met bomen, maar er is een kleine ruimte, vlakbij de kust, waar een huis is met 4 slaapkamers, een grote keuken en een woonkamer met kachel.

Advertisement
Private Island Inc/ Screenshot

Private Island Inc/ Screenshot

De cottage heeft ook een tuinhuisje dat uitkijkt over zee en waar je kunt eten terwijl het wordt verlicht door de zonnestralen, maar het stelt je vooral in staat om de schepen te observeren die langs St. Joseph, Neebish en Sugar Islands varen. Je kunt dus eten met het geluid van de wateren die door deze boten worden bewogen op de achtergrond.

Als je het alleen zijn zat bent, is dat geen probleem. Het eiland is uitgerust om ook andere mensen te huisvesten. In feite is er niet ver van het huisje een klein bijgebouw met uitzicht op een zandstrand. Verder is het niet al te ver van St. Joseph's Island, hier vind je alles wat je nodig hebt.

Private Island Inc/ Screenshot

Private Island Inc/ Screenshot

Trek- en wandelliefhebbers kunnen niet anders dan dol zijn op dit eiland, want het is vol met wandelpaden, waardoor je kunt wandelen en talloze soorten bomen kunt ontdekken, van majestueuze witte dennen tot seringen. Er is ook de mogelijkheid om te foerageren, dankzij de aanwezigheid van bessen, frambozen, bosbessen en bieslook. Dit alles kan toebehoren aan iedereen die bereid is de som van 499.900,00 Canadese dollars (ongeveer 370.000 Amerikaanse dollars) te betalen.

"Dit zomerhuis - zoals de advertentie aangeeft - zal zeker je droomvakantie zijn".

Als je de kans had, zou je daar dan willen wonen?

Advertisement