Een vrouw tovert haar grijze en saaie huis om tot een luxe woning: de foto’s zijn verbluffend

Janine image
door Janine

22 November 2020

Een vrouw tovert haar grijze en saaie huis om tot een luxe woning: de foto’s zijn verbluffend
Advertisement

Het renoveren van een huis is voor veel mensen een reëel probleem, een chaotische en soms zelfs "traumatische" gebeurtenis die tot talloze moeilijkheden kan leiden, zonder dat het resultaat is geworden zoals je wilde. Toch is dit niet altijd het geval, en soms kan zelfs de meest schijnbaar “onmogelijke” onderneming een echt kunstwerk tot leven brengen, een transformatie die het oudere en vervallen huis tot een luxueuze woning maakt die van alle comfort is voorzien.

Zo was het ook voor Lyndsey Gynane, een 42-jarige Engelse vrouw die, samen met haar partner, haar levenslange droom realiseerde dankzij een ongelooflijk renovatieproject.

via home_at_242/Instagram

Advertisement

Toen Lyndsey haar woning in de buurt van Liverpool kocht, was het huis dat daar stond niets meer dan een grijze en saaie halfvrijstaande woning zoals zoveel anderen, zonder een bepaalde persoonlijkheid. Zowel zij als haar partner wisten echter al snel dat ze er een modern en zeer elegant huis van zouden maken. Door haar project bekend te maken, trok Lyndsey de aandacht van haar followers op Instagram, die haar in groten getale begonnen te volgen.

Advertisement

Elk gebouw, zelfs het oudste en meest vervallen, heeft een groot verborgen potentieel. Met dit idee voor ogen begon het stel met de renovatie, waarbij ze vertrouwden op een gespecialiseerd bedrijf.

Door elke stap op sociale media te documenteren, zijn de vrouw en haar partner een bron van grote inspiratie geweest voor al die mensen die misschien een soortgelijke verbouwing zouden willen ondernemen met hun huis.

Bij elke stap van de renovatie voegde Lyndsey ook haar eigen persoonlijke advies toe, waardoor het duidelijk en praktisch werd voor degenen die haar volgden.

Een vrouw tovert haar grijze en saaie huis om tot een luxe woning: de foto’s zijn verbluffend - 5

Nieuwe kozijnen, modernere deuren, een mooie helderwitte kleur in plaats van grijs: dit zijn slechts enkele van de verbeteringen die dit stel heeft aangebracht om hun huis uniek, modern en prachtig te maken.

Advertisement

Ook binnen ontbrak de renovatie niet. Trappen, vloeren, tapijten, bekledingen: praktisch alles is ten goede getransformeerd, alsof er een "toverstaf" is gebruikt om alles te verbeteren, het stijlvol en modieus te maken.

De saaie, eentonige sfeer die dit huis vroeger kenmerkte, is nu slechts een vage herinnering, en Lyndsey's onderneming heeft de vrouw de juiste energie gegeven om van interieur renovaties haar voornaamste bezigheid te maken.

Advertisement

De verbouwingen van de Engelse vrouw en haar partner leverden het huis een meerwaarde op van ruim 120.000 euro en gezien het feit dat het huis voor een zeer laag bedrag werd gekocht, was de onderneming de moeite waard.

home_at_242/Instagram

home_at_242/Instagram

De foto's laten er geen twijfel over bestaan: een werkelijk geslaagde en voorbeeldige transformatie, perfect om al diegenen te inspireren die denken dat ze het huis van hun dromen niet kunnen hebben. Elk huis, met de juiste verbeteringen, kan "stijlvol" en modern worden. Complimenten voor dit ambitieuze stel!

Advertisement
Advertisement