Een vrouw creëerde de LGBTQ-vlag met 10.000 kerstlampjes om haar homofobe buurman een bericht te sturen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw creëerde de LGBTQ-vlag met…
Deze jongen verandert afval in fascinerende dieren om het bewustzijn over vervuiling te vergroten Een man heeft een long-, lever- en alvleeskliertransplantatie ondergaan: het is het eerste geval in Europa

Een vrouw creëerde de LGBTQ-vlag met 10.000 kerstlampjes om haar homofobe buurman een bericht te sturen

Door Janine
1.912
Advertisement

Het leren kennen van je buren nadat je verhuisd bent is een zeer belangrijke stap, omdat het nuttig kan zijn om met elkaar vertrouwd te raken en de sympathie van je buren te krijgen. Het is echter niet altijd vanzelfsprekend om goede buren te vinden.

Lexi Magnusson leerde de homofobie van haar buurman kennen, een gedachtegang die absoluut niet door Lexi wordt gedeeld. In plaats van steriele gesprekken te volgen, had de vrouw een briljant idee om haar afkeuring aan haar buurman te communiceren.

via: Huffpost

Lexi, een voormalig lid van de Mormoonse religieuze beweging, verliet haar gemeenschap vanwege overtuigingen wat betreft vrouwen en homoseksualiteit. De buurman was er echter blijkbaar van overtuigd dat Lexi en haar familie nog steeds mormonen waren, omdat ze vertelde hoe ze walgde over homoseksualiteit en hoe bezorgd ze was over de "veiligheid" van haar kinderen: "Denkend dat we nog steeds Mormonen waren, vertelde ze ons over de gruwel die ze voelde toen een van haar zoons een meisje uitnodigde voor het afstudeerfeest en een negatieve reactie ontving omdat ze al afspraken had gemaakt met haar vriendin," vertelde Lexi.

foto: pxfuel

Geschokt door de woorden van haar buurman besloot Lexi een "passieve agressieve" strategie te volgen om haar duidelijk verschillende ideeën over homoseksualiteit aan de man te communiceren. Profiterend van de feestdagen en het feit dat ze nog geen verlichting buiten het huis had geïnstalleerd, verzamelde Lexi al haar kerstverlichting - 10.000 lampjes -, kleurde de lampjes en versierde de haag met de vlag van de LGBTQ-gemeenschap.

Nu schijnen de kleuren van de regenboog op het huis van de buurman, alsof ze een boodschap van vrijheid schreeuwen. Lexi vond een kleurrijke, vredige en kerstachtige manier om haar gedachten over te brengen, zonder discussies te voeren met een buurman die al te veel mentale geslotenheid had getoond.

Tags: KomischeKerstVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt