Een walvis "onderbrak" de huwelijkse belofte van dit paar vlak voor het ja-woord

Janine image
door Janine

16 Februari 2020

Een walvis "onderbrak" de huwelijkse belofte van dit paar vlak voor het ja-woord
Advertisement

Weet je wat photobombing betekent? Dit is een ironische en opzettelijke actie, waar je in het beeld sluipt zonder opgemerkt te worden op foto's van anderen waarin de achtergrond niet voorziet in de aanwezigheid van... ongenode gasten! Veel sterren en gewone mensen doen het continu, waardoor ze net dat beetje extra lol geven aan foto's die niet altijd een serieus doel hebben. De trouwfotoshoot moet perfect zijn, niets mag er misgaan... totdat er een walvis arriveert!

via The Telegraph

Advertisement
Imgur

Imgur

Dit gebeurde met een echtpaar dat poseerde in het Mystic Aquarium in de staat Connecticut in de VS, een toevluchtsoord voor waterdieren dat erg populair is bij bezoekers, toeristen en pasgetrouwden die willen worden vereeuwigd tegen een echt onmisbare blauwe achtergrond. Zodra ze op het punt stonden het ja-woord te zeggen, verscheen er achter het beveiligde raam een kleine lieve beloega, een typische soort walvis uit Alaska, Groenland, Rusland en Canada.

Geïntrigeerd door wat er achter het raam gebeurde, benaderde de walvis de pasgetrouwden vlak voordat ze de huwelijksgeloften aflegden, en het gelach om de photobombing van het lieve dier zorgde ervoor dat de "off stage" -onderbreking vervolgens werd gepubliceerd op Imgur, die de glimlach en ironie van veel internetgebruikers verzamelde.

Wat een nieuwsgierige walvis!

Advertisement