De basisbehoeften zijn zo gewild dat het in een speelhal mogelijk is om rollen wc-papier te "winnen"

Janine image
door Janine

16 Maart 2020

De basisbehoeften zijn zo gewild dat het in een speelhal mogelijk is om rollen wc-papier te "winnen"
Advertisement

De wereldwijde noodsituatie die werd veroorzaakt door de endemische verspreiding van het coronavirus over de hele wereld heeft veel mensen in paniek en angst gebracht; beïnvloed door de angst voor besmetting, hebben in veel delen van de wereld mensen in supermarkten en apotheken gehamsterd, waardoor de schappen letterlijk leeg achterbleven vanwege de gegeneraliseerde psychose. Toiletrollen behoren tot de basisbehoeften die in de VK het meest werden verkocht.

via Metro UK

Advertisement
Magnus News

Magnus News

Om het gebrek aan wc-papier in Britse supermarkten te verhelpen, komt een ironisch maar tegelijkertijd ingenieus idee uit Engeland: de eigenaar van een speelhal besloot alle spellen en knuffels uit een van zijn prijswinnende machines te legen om het te vullen met rollen wc-papier voor degenen die het thuis nodig hebben.

Eddy Chapman kwam op dit idee, die al jaren de speelhal Chapman Funland runt in Bridlington, in East Yorkshire; elke potentiële klant van zijn speelhal, maar in werkelijkheid iedereen die dat wil, kan slechts 30 cent in de spelmachine gooien en "zijn geluk beproeven" door aan de hendel te trekken om een van de rollen wc-papier te pakken te krijgen.

Advertisement
Magnus News

Magnus News

Het ingenieuze en tegelijkertijd grappige idee van Eddy Chapman ontstond toen de eigenaar van de speelhal in Bridlington merkte dat het hamsteren in supermarkten en apotheken veroorzaakt door algemene psychose misschien wat te overdreven was, en stond degenen die werkelijk de basisbehoeften nodig hadden niet toe om in alle veiligheid en rust hun boodschappen in huis te halen.

En nu, in het kleine kustplaatsje in East Yorkshire, door met slechts 30 cent in de gokmachine te gooien, kun je een rol toiletpapier mee naar huis nemen... in tijden van een epidemie.

Advertisement