Een jongen bouwde een schattige miniatuur picknicktafel in zijn tuin voor de eekhoorns - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen bouwde een schattige miniatuur…
Vader en zoon maken een turbine voor elektrische voertuigen die energie kunnen besparen tegen een betaalbare prijs Een diabolische, volledig transparante puzzel: het perfecte tijdverdrijf voor lange dagen in quarantaine

Een jongen bouwde een schattige miniatuur picknicktafel in zijn tuin voor de eekhoorns

Door Janine
3.354
Advertisement

Eekhoorns zijn nieuwsgierige dieren die voornamelijk in bomen leven en zich voeden met noten, eikels, paddenstoelen en fruit. Ze houden niet zo van het gezelschap van mensen, maar sommigen zijn moedig genoeg om wat dichterbij de beschaving te komen. Rick Kalinowski zag er elke ochtend een vanuit het raam met uitzicht op de tuin, daarom wilde hij iets doen voor deze kleine vrienden. Rick, die van eekhoorns houdt, wilde voor hen een kleine en magische miniatuur picknicktafel bouwen.

via: Dailymail

Hoewel eekhoorns geen kieskeurige dieren zijn en niet hoeven te eten met bestek, servetten of wat dan ook, wilde Rick zijn vrienden een echte, zelfgemaakte houten tafel geven. Een paar stukjes hout waren voldoende om de perfecte picknicktafel te kunnen samenstellen; daarop zette Rick een klein rood bakje met walnoten, eikels en andere lekkernijen.

Op ingenieuze wijze hing Rick zijn "geschenk" hoog op aan het hek van zijn tuin - zodat zijn eekhoornvrienden het konden bereiken zonder bang te zijn of zich zorgen te maken over mogelijke roofdieren op de grond. Hun bezoeken lieten niet lang op zich wachten en Rick was zeer tevreden over zijn werk.

Advertisement

Nu kan hij, elke ochtend, als hij uit het raam kijkt en zijn kopje koffie drinkt, met trots en voldoening de kleine dieren bewonderen die in alle rust van een maaltijd genieten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt