Deze politiehonden die in de rij staan ​​om te eten, zijn veel ordelijker en geduldiger dan wij mensen

Janine image
door Janine

15 Mei 2020

Deze politiehonden die in de rij staan ​​om te eten, zijn veel ordelijker en geduldiger dan wij mensen
Advertisement

Op de een of andere manier kunnen we allemaal een voorbeeld nemen aan dieren. Dit is geen manier van zeggen, maar een bevestiging die in de realiteit zit geworteld. Hoe vaak zijn we in feite bij onze trouwe viervoeters getuige van gedragingen die, in hun puurheid en spontaniteit, gewoonweg voorbeeldig zijn?

Vooral honden zijn echte meesters in het geven van belangrijke "lessen". We kunnen ons niet “superieur” voelen, omdat ze in wat ze doen vaak laten zien dat ze ons een stap voor zijn. Onvoorwaardelijke liefde, solidariteit, loyaliteit, empathie: allemaal gevoelens die hen onderscheiden en waarop we altijd kunnen rekenen. Wanneer ze door de mens zijn getraind om zich op een bepaalde manier te gedragen, worden ze echt een spektakel om naar te kijken. De politiehonden die we je hier laten zien, zeggen meer dan duizend woorden.

via Daily Mail

Advertisement
Reddit

Reddit

Wie heeft er nog nooit ongeduldig in de rij gestaan in een winkel, bij de kassa of om een ​​club binnen te gaan? Waarschijnlijk iedereen, en we hebben ook vast pogingen gezien van mensen die probeerden voor hun beurt te gaan. Dit alles overkomt deze super gedisciplineerde politiehonden zeker niet, die vereeuwigd zijn in China. Als je denkt dat het moment van eten, voor een hond, een bron is van bijzondere vreugde, wanorde en opwinding, welnu, als je naar deze viervoetige politieagenten kijkt, zou je van gedachten kunnen veranderen.

Zittend, kalm, met de voerbak in hun bek en rigoureus op dezelfde afstand van elkaar, begrepen deze geweldige “agenten” precies wat het betekent om geduldig en ordelijk te zijn. Natuurlijk: dit zijn getrainde honden, maar het is wel verrassend om ze zo te zien. Met de juiste instructies kunnen deze trouwe viervoeters echt alles leren, en ze zijn een voorbeeld van gedisciplineerd gedrag dat veel mensen vaak in gedachten zouden moeten houden...

Advertisement