Een man wordt in het water geduwd terwijl hij probeert zwanen te beschermen tegen een meisje dat ze had geschopt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man wordt in het water geduwd terwijl…
Pareidolia: 14 foto's illustreren het fenomeen waardoor we de neiging hebben om levenloze voorwerpen een gezicht te geven 17 keer wanneer misleidende marketing en design de verwachtingen van mensen niet hebben waargemaakt

Een man wordt in het water geduwd terwijl hij probeert zwanen te beschermen tegen een meisje dat ze had geschopt

Door Janine
2.586
Advertisement

Als we denken dat we getuige zijn geweest van de meest trieste en meest minderwaardige episodes van geweld en mishandeling tegen weerloze dieren, komen er weer andere verhalen die ons opnieuw aan het denken zetten, wat ons ervan overtuigt dat er nooit een einde komt aan menselijke minachting.

Deze keer zijn we in Limehouse, in Oost-Londen; hier waren eerst de zwanen de dupe, en daarna een man die tussenbeide kwam om de verantwoordelijken voor wat er was gebeurd, te berispen. De arme dieren werden, na wat er gebeurde, weggejaagd zonder iets verkeerds te hebben gedaan.

via: Daily Mail

De hele scène is op video vastgelegd en dankzij deze video hopen de autoriteiten de daders zo snel mogelijk te kunnen traceren. We hebben het over een groep jongeren die, verzameld langs een kanaal, naar zwanen keken, waarschijnlijk op het moment dat ze aan het paren waren. Plots, alsof het iets heel normaals en vooral "leuk" was, nadert een meisje de zwanen en schopt hen.

De arme dieren, bang en bedreigd, zwemmen weg onder het gelach van de jongens. Op dat moment komt een man naderbij en, verontwaardigd, roept hij de jonge mensen tot de orde om hun gedrag, in een poging te voorkomen dat ze de zwanen pijn doen. Terwijl dit allemaal gebeurt, bemoeit een van de jongens zich ermee en duwt de man tot hij in het water valt, wat hij uiteraard niet kon waarderen.

Terwijl de man probeert op het droge te komen, lopen de jongens - uiteraard - op een laffe manier weg, en het duurde niet lang voordat de gebeurtenis onder de aandacht van de autoriteiten en de publieke opinie kwam. Meer details worden gezocht over de agressie, om snel het meisje dat de zwanen heeft geschopt en de jongen die de man in het water heeft geduwd te identificeren.

Dergelijk geweld mag niet getolereerd worden en getuigt helaas van het voortdurende gebrek aan respect en opvoeding van veel mensen die denken dat ze met de natuur kunnen doen wat ze willen, en lachen degenen uit die proberen om op bepaald gedrag te wijzen. Het onderzoek gaat door en we hopen dat de verantwoordelijken zullen betalen voor wat ze hebben gedaan.

Tags: DierenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt