Het merkwaardige overlijdensbericht van een 93-jarige oma: "in plaats van bloemen te sturen, stem niet op Trump" - Curioctopus.nl
x
Het merkwaardige overlijdensbericht…
De foto van een schildpad die haar 17 mensen die hun best deden om in vorm te blijven, maar jammerlijk faalden

Het merkwaardige overlijdensbericht van een 93-jarige oma: "in plaats van bloemen te sturen, stem niet op Trump"

03 November 2020 • Door Janine
2.539
Advertisement

Het overlijdensbericht van een 93-jarige grootmoeder die stierf aan een beroerte ging ik korte tijd viraal, die de deelnemers aan haar begrafenis vroeg om geen bloemen naar haar graf te brengen, maar om haar een plezier te doen, en absoluut niet op Donald Trump te stemmen bij de komende Amerikaanse verkiezingen. Een duidelijk standpunt dat past in een politiek moment dat nog moeilijker is gemaakt door de COVID19-pandemie die ook de Verenigde Staten zwaar treft.

Georgia May Adkins, oorspronkelijk afkomstig uit Minnesota, stierf op 28 september 2020 in het United Hospital in St. Paul. Haar overlijdensbericht haalde het nieuws en werd op verschillende online portals geplaatst, zoals de Huffington Post en Legacy.com.

In feite wilde de vrouw in de tekst van de aankondiging van de begrafenis het volgende toevoegen: "Na de begrafenis zal er geen bijeenkomst plaatsvinden.

In plaats van bloemen, zei Georgia voordat ze stierf dat ze, ter ere van haar nagedachtenis, liever had dat degenen die van haar hielden niet op Trump zouden stemmen".

Het overlijdensbericht werd onmiddellijk op Facebook geplaatst door een vrouw, Carrie Swanson, en in korte tijd ging het viraal; het is al ongeveer 10.000 keer gedeeld.

Een van Georgia's kleindochters was blij met de weerklank van de woorden van haar dappere oma en reageerde met deze verklaring: "Ik waardeer al de mooie dingen die over haar worden gezegd en ik zal ervoor zorgen dat ik ze met de rest van onze familie zal delen”.

De Amerikaanse verkiezingen zijn gepland voor 3 november. Vanwege de pandemie die we momenteel doormaken, hebben velen echter al gestemd door gebruik te maken van de mogelijkheid om dit per post te doen om de bijeenkomsten en lange rijen die ongetwijfeld voor de stembureaus zullen plaatsvinden te vermijden. Voor degenen die hun voorkeur nog niet hebben uitgesproken of het nog niet weten, zullen de woorden van Georgia zeker als suggestie dienen.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt