x
Deze vrouw heeft een gigantisch konijn:…
19 keer waarin honden 16 foto's die niet zijn wat ze op het eerste afgeleide gezicht leken

Deze vrouw heeft een gigantisch konijn: hij weegt ongeveer 10 kg en heeft zijn eigen kamer

24 December 2020 • Door Janine
2.359
Advertisement

Lyn Hobson, de trotse eigenares van Jester die oorspronkelijk uit Scunthorpe komt, is 60 jaar oud en vertelt een paar anekdotes over haar konijn in de hoop dat zijn kwaliteit van leven een voorbeeld zal zijn voor andere mensen. Jester weegt 20 pond, dus bijna 10 kg, en wordt als een koning behandeld. Lyn zegt dat het donzige witte konijn zo groot is dat hij een eigen slaapkamer heeft.


Hij is, zoals veel huisdieren, verwend en wordt behandeld als een echt kind: hij zit met zijn baasje op de bank en kijkt graag naar Strictly Come Dancing op de BBC. Lyn beweert dat Jester het beste huisdier is dat je je maar kunt wensen: aanhankelijk, rustig, goed opgevoed en heel nieuwsgierig.

Hij vindt het heerlijk om zijn baasje te volgen waar ze ook gaat en heeft geleerd waar zich zijn toilet bevindt om niet gedwongen te worden in een konijnenhok buiten te leven. Jester beweegt zich vrij en heeft een hele tuin tot zijn beschikking, waar hij graag poseert om in trotse en hooghartige posities gefotografeerd te worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt