Een twaalfjarige ontvangt een vergrootglas voor Kerstmis en steekt het gazon in brand - Curioctopus.nl
x
Een twaalfjarige ontvangt een vergrootglas…
Een haai zwemt tussen de huizen door na een overstroming: het verontrustende beeld waar het web over discussieert Een jongen betrapt zijn vriendin terwijl ze hem “bedriegt” op Tinder door de weerspiegeling van haar smartphone

Een twaalfjarige ontvangt een vergrootglas voor Kerstmis en steekt het gazon in brand

01 Januari 2021 • Door Janine
1.379
Advertisement

Cayden, een 12-jarige inwoner van Texas, vroeg ​​om een ​​vergrootglas voor Kerstmis. Na het uitpakken van het cadeautje rent hij direct de tuin in en steekt per ongeluk het gazon van het huis in brand met het glas dat hij kort daarvoor ontving. De familie grijpt onmiddellijk in en moeder Nissa-Lynn Parson vertelt het incident op Facebook en noemt het een van de meest memorabele kerstdagen.

De ouders dachten dat het vergrootglas nuttig was voor hun zoon, aangezien Cayden erg nieuwsgierig en geïnteresseerd is in wetenschap. Toen de cadeautjes eenmaal waren uitgepakt, gingen hij en zijn twee broers de tuin in met een krant. Plots brak er brand uit: de wind blies wat vonken op het gazon, waardoor het gras in brand vloog.

via: CNN

Toen de jongens het vuur zagen, renden ze het huis binnen en waarschuwden hun ouders dat het gazon in brand stond en dat de kerstverlichting aan het smelten was. De ouders kwamen onmiddellijk in actie met tuinslangen en dekens om het vuur te blussen. De moeder definieert het incident als een ongeluk dat iedereen had kunnen overkomen, maar ze is blij dat de familie heeft kunnen ingrijpen voordat de situatie drastisch verslechterde. Nu wordt het verhaal met een glimlach herinnerd: van buitenaf zal de scène van een opgewonden familie, met gecoördineerde kerstpyjama's, druk op het gazon rennend met slangen en dekens, ongewoon en gedenkwaardig zijn geweest.

De buren en ouders van Cayden zijn blij dat alles goed is afgelopen en gelukkig nam de situatie geen slechte wending. Voor het gezin wordt het zeker een kerst om nooit te vergeten.

Ben je ooit de hoofdrolspeler geweest van een ongewone gebeurtenis tijdens kerst?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt