16 foto's tonen de oplossingen voor de problemen die iedereen heeft, maar die slechts enkelen hebben geprobeerd op te lossen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
16 foto's tonen de oplossingen voor…
15 foto's laten zien hoe moeilijk maar fascinerend het kan zijn om de winter met ijskoude temperaturen het hoofd te bieden Hij gooit een harde schijf met 7.500 bitcoins weg: nu biedt hij 56 miljoen aan de gemeente om het van de vuilstort te halen

16 foto's tonen de oplossingen voor de problemen die iedereen heeft, maar die slechts enkelen hebben geprobeerd op te lossen

Door Janine
22.113
Advertisement

Er zijn duidelijke problemen: ze zijn voor ieders ogen en min of meer iedereen heeft ze en probeert een oplossing te vinden. Er zijn ook enkele problemen die maar een paar mensen hebben. Ten slotte zijn er de problemen die iedereen heeft, maar die niet als ernstige problemen worden beschouwd die moeten worden verholpen. Als je de tas niet op de rugleuning kunt zetten, als je niet kunt zien of de avocado rijp is of niet, als je niet weet hoe je de pizzadoos moet vervoeren of hoe je je bril moet schoonmaken in noodsituaties, kijk dan naar deze foto's: sommige mensen vonden een oplossing voor zelfs de kleinste en soms onbeduidende problemen.

1. Deze vuilnisbakken hebben een ring eromheen zodat mensen flessen en blikjes kunnen meenemen en recyclen.

2. In dit park hebben ze sporen onder de banken gelegd: je kunt ze verplaatsen om in de zon te zitten of juist in de schaduw.

Advertisement

3. Oversteekplaatsen voor voetgangers zijn verlicht op een winterse weg - een geweldige manier om de weg waarop voetgangers oversteken zichtbaar te maken.

4. Deze stoel is ontworpen om tassen comfortabel aan te kunnen laten hangen zonder van de rugleuning te glijden.

5. Deze avocado heeft een etiket waarop je aan de hand van de kleur kunt zien of hij rijp is of niet: zo open je ze niet meer als ze nog niet rijp zijn.

Advertisement

6. Deze school heeft een rek waar skateboards kunnen worden geplaatst voor alle leerlingen die voorheen niet wisten waar ze ze moesten neerzetten.

7. Het deksel van deze beker heeft een ruimte om je neus in te plaatsen om pijn tijdens het drinken te voorkomen.

Advertisement

8. De stoelen in deze trein in Japan zijn naar buiten gedraaid zodat je het landschap kunt zien zonder je nek te draaien.

9. Deze plastic zak, met gaten in de hoeken, is ontworpen om pizzadozen comfortabel in te vervoeren.

Advertisement

10. De schoolbanken in dit klaslokaal hebben pedalen, zodat kinderen kunnen bewegen terwijl ze studeren of naar de leraren luisteren.

11. Deze magnetron opent aan twee kanten: je kunt hem overal neerzetten en naar behoefte openen.

12. Dit pak vruchtensap vertelt je hoeveel glazen je nog kunt drinken op basis van hoeveel sap er nog over is.

13. Dit fietsenrek heeft structuren om de fietszadels af te dekken: het lost het probleem op van op een nat zadel zitten als het regent.

14. Dit schaakbord is ontworpen voor beginners: het heeft pijlen die aangeven welke beweging elk stuk kan maken.

15. In dit overhemd zit een doekje om je bril mee schoon te maken: hoe vaak ben je het vergeten en heb je tevergeefs geprobeerd je t-shirt te gebruiken?

16. Dit handvat heeft een eenvoudige ondersteuning waardoor de spatel de oppervlakken niet raakt: hij maakt niets vuil.

Bij het zien van deze foto's is het je misschien opgevallen dat ook jij enkele van deze problemen hebt waar je nog nooit aan hebt gedacht. Ja, het is volkomen normaal en het is ons ook overkomen. Vertel ons welke oplossing jij graag bij de hand wilt hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt